Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Shenzhen Oleda Technology Co, Ltd, didegaké ing taun 2009, mapan ing Shenzhen China. Iki minangka perusahaan sing fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan kabeh jinis produk LED. Dheweke setya mbantu industri supaya bisa ningkatake kualitas LED lan nggawe kabeh upaya kanggo ningkatake pangembangan industri LED. Tandha Baiyang® digunakake ing saindenging jagad luwih saka 100 negara. Nggawe kerjasama kerjasama strategis jangka panjang sing ramah karo akeh merek terkenal lan luar negeri.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
Shenzhen Oleda Technology Co, Ltd, didegaké ing taun 2009, mapan ing Shenzhen China. Iki minangka perusahaan sing fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan kabeh jinis produk LED. Dheweke setya mbantu industri supaya bisa ningkatake kualitas LED lan nggawe kabeh upaya kanggo ningkatake pangembangan industri LED. Tandha Baiyang® digunakake ing saindenging jagad luwih saka 100 negara. Nggawe kerjasama kerjasama strategis jangka panjang sing ramah karo akeh merek terkenal lan luar negeri.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki