Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe
Shenzhen Oleda Technology Co, Ltd, didegaké ing taun 2009, mapan ing Shenzhen China. Iki minangka perusahaan sing fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan kabeh jinis produk LED. Dheweke setya mbantu industri supaya bisa ningkatake kualitas LED lan nggawe kabeh upaya kanggo ningkatake pangembangan industri LED. Tandha Baiyang® digunakake ing saindenging jagad luwih saka 100 negara. Nggawe kerjasama kerjasama strategis jangka panjang sing ramah karo akeh merek terkenal lan luar negeri.

Tipe Bisnis : Manufacturer

Produk Range : Rope Light , Lighting Decoration , LED Strip Light

Produk / Layanan : Tandha neon khusus , Huruf aksara bercahya , Tandha neon LED , Logo tandha Neon , Tandha mbukak LED , Huruy neon

Total Karyawan : 51~100

Ibukutha (Million US $) : 8,000,000RMB

Taun Established : 2009

Certificate : CCC , CE , RoHS

Alamat Perusahaan : 5F, Duchuang Tech Valley, Shiyan Town, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Incoterm : FOB,CFR,CIF,EXW

Terms of Payment : T/T,Paypal,Western Union

Rata-rata Lead Time : Peak season lead time:Within 15 workday
Off season lead time :Within 15 workday

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$1 Million - US$2.5 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 81% - 90%

Pasar Utama : Worldwide

Mode Impor & Ekspor: Ekspor liwat agensi

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :10

Ora Ana Staf QC :Fewer than 5 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

Pabrik Lokasi :Xiangshang Industrial Zone, Wugang County, Shaoyang City, Hunan Province

moreProduk Utama
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki