Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Tandha Neon Custom LED > Tandha Neon Direksi > INDIKATOR NEON SIGN LAMPIRAN
INDIKATOR NEON SIGN LAMPIRAN
INDIKATOR NEON SIGN LAMPIRAN
INDIKATOR NEON SIGN LAMPIRAN
  • INDIKATOR NEON SIGN LAMPIRAN
  • INDIKATOR NEON SIGN LAMPIRAN
  • INDIKATOR NEON SIGN LAMPIRAN

INDIKATOR NEON SIGN LAMPIRAN

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: Other

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,HK,GZ

Deskripsi Produk

DIRECTIONAL NEON SIGNS pandhuan tamu kanggo tuku lan wong liya arep entuk tujuan. Tandha lucu kanggo nuntun sampeyan ing endi kamar klambi utawa jamban. Uga lampu hiasan kanggo toko, toko lan perusahaan. Iku cetha lan jelas kanggo fungsi lan dekorasi.

Fitur

  • Desain: Indikasi
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Tipe Produk: Tandha Neon Tandha Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Cahya hiasan / Cahya fashion / Cahya arah
  • Perusahaan / Toko / Gym / Restaurant / Hotel / Toko

Munggah

  • Dipasang tembok
  • Ceiling hung

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis
  • Bebarengan teks
  • Rectangle (bunder sudhut)

00008

Kategori Produk : Tandha Neon Custom LED > Tandha Neon Direksi

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki