Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Tandha Neon Custom LED > Tandha Neon Direksi > LED INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS
LED INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS
LED INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS
LED INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS
  • LED INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS
  • LED INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS
  • LED INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS

LED INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: Other

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,HK,GZ

Deskripsi Produk

INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS pandhuan tamu kanggo tuku lan wong liya arep entuk tujuan. Tandha lucu kanggo nuntun sampeyan ing endi yaiku bar anggur, bar kopi, kasino, hotel utawa papan parkir. Uga lampu hiasan kanggo toko, toko, restoran lan perusahaan. Iku cetha lan jelas kanggo fungsi lan dekorasi.

Fitur

  • Desain: Indikasi
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Tipe Produk: Tandha Neon Tandha Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Cahya hiasan / Cahya fashion / Cahya arah
  • Perusahaan / Toko / Gym / Restaurant / Hotel / Toko / Kasino

Munggah

  • Dipasang tembok
  • Ceiling hung

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis
  • Bebarengan teks
  • Rectangle (bunder sudhut)

7

Kategori Produk : Tandha Neon Custom LED > Tandha Neon Direksi

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki