Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Bar Open Light Up Mlebu - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Bar Open Light Up Mlebu)

  • NEGARA NEON SIGN

    NEGARA NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha

    Hubungi Saiki

  • LAMPIRAN BAR NEON

    LAMPIRAN BAR NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "jack daniel " Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BAR LED NEON SIGNS

    BAR LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang bir sing adhem! Yen sampeyan prawan, jus, kopi lan koktail uga kasedhiya. Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • GAMBAR BAR NEON SIGN

    GAMBAR BAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang ngombe sing adhem nalika musim panas! Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • SUKU DUKUKA & DITUTUP

    SUKU DUKUKA & DITUTUP

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Neon LED mbukak tandha-tandha tertutup kanggo toko, toko, bar, restoran, supaya akeh bisnis. Toko 24 jam khusus. Iku produk sing misuwur banget. Switch ON / OFF sing kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Bukak ditutup Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m...

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR LED NEON LAMPU

    LEMBAR LED NEON LAMPU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel Kasedhiya anti

    Hubungi Saiki

  • BAR LED NEON CAHAYA

    BAR LED NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "BOSTON RED SOX " Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • RESTAURANT NEON LIGHTING DECORATION

    RESTAURANT NEON LIGHTING DECORATION

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "CRAZY CAO HOTPOT KELAS " Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • KANGGUTAN BARANG NEON KANGGO

    KANGGUTAN BARANG NEON KANGGO

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Cheers " Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • KANGGO BAR NEON SIGN

    KANGGO BAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Bir Bener" Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN WALL NEON LIGHT SIGN

    TAMPILAN WALL NEON LIGHT SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "omah yaiku endi atimu " Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • KAWASAN NEON LIGHTING ING ING ING ING

    KAWASAN NEON LIGHTING ING ING ING ING

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kabeh label label neon. Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk:

    Hubungi Saiki

  • SUPREME LED NEON SIGN

    SUPREME LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Koleksi Agung. Fitur Desain: seri logo Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Logo Sign Neon Sign

    Hubungi Saiki

  • LED NEON LIGHTING WALL

    LED NEON LIGHTING WALL

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel Kasedhiya anti

    Hubungi Saiki

  • PINK NEON LIGHTING WALL

    PINK NEON LIGHTING WALL

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "FALL IN LOVE, bebarengan terus" Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon

    Hubungi Saiki

  • POPULAR NEON LIGHTING WALL

    POPULAR NEON LIGHTING WALL

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

  • Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kudus mabur. Fitur Desain: Ghost Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • PEGGY LED NEON LIGHT

    PEGGY LED NEON LIGHT

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Bocah-bocah Peggy. Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu

    Hubungi Saiki

  • SUPERMAN LIGHTED NEON SIGN

    SUPERMAN LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Superman" kita Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • ARROW LIGHTED NEON SIGN

    ARROW LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    ARROW NEON SIGN pandhuan tamu kanggo tuku lan wong liya arep entuk tujuan. Lan pitutur marang kowe nalika toko mbukak lan ditutup, ing endi motel utawa papan parkir. Tandha lucu kanggo nuntun sampeyan ing endi kamar klambi utawa jamban. Uga lampu hiasan kanggo toko, toko lan perusahaan. Iku cetha lan jelas kanggo...

    Hubungi Saiki

  • WEDDING LIGHT UP NEON SIGN

    WEDDING LIGHT UP NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Yen gaya kawinan sampeyan luwih minimalis, dhisikan sing durung mesthi iki bakal ditindakake. Kajaba kanggo ngatur huruf, sampeyan uga bisa milih ukuran lan warna. Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • WEDDING GAMBAR NEON SIGN

    WEDDING GAMBAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iku ora mung kanggo taun 80-an maneh. Yen sampeyan nggoleki cemlorot khusus kanggo resepsi manten sampeyan , ora ana sing madhangi luwih saka tandha neon. Apa sampeyan nggoleki ujaran romantis utawa jeneng sampeyan ing lampu, priksa pratandha pernikahan neon iki. Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • WEDDING LIGHTED NEON SIGN

    WEDDING LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha "Better Together" nggunakake teknologi tabung fleksibel LED paling anyar. Teknologi iki nggawa sampeyan efek sing padha karo tandha neon gelas nyata tanpa gangguan gedhe. Iku kadhemen, meneng, aman, voltase sithik lan ora sithik! Sampeyan bisa nggunakake nalika dina pesta sampeyan, apik kanggo telpon,...

    Hubungi Saiki

  • GOLF LIGHT UP NEON SIGNAGE

    GOLF LIGHT UP NEON SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Umur lan kekiatan dawa: Adhedhasar teknologi LED, struktur anyar, supaya lampu iki bisa umure umur 10,000 jam ing kasus apa wae, relatif karo kaca neon, daya tahane ora bisa dipertanggungjawabake, iki uga minangka ciri LED lampu segar. Fitur Desain: Golf Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki