Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Bud Lampu Tandha - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 15 Produk kanggo Bud Lampu Tandha)

  • BUDWEISER LED NEON SIGN

    BUDWEISER LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    SIGNAGE kanggo para distributor bir Budw, toko, gym, papan dolanan, restoran, bar anggur lan bar disko. Menehi logo sampeyan, aku bakal murup logo sampeyan. Fitur Desain: logo BEER Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • TEMBANG TANPA GAMPANG GAMPANG

    TEMBANG TANPA GAMPANG GAMPANG

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lembut neon LED bisa ditekuk kanthi diameter minimal 8cm, lan cuttable. Dadi bisa ditekuk ing macem-macem teks, grafis. Fitur Desain: Bal-balan Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LAMPU LED NEON SIGN

    LAMPU LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu bolt neon . Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • BUDWEISER LED NEON CAHAYA

    BUDWEISER LED NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "BATANG ROLLING 1989 TOUR " Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR LED NEON LAMPU

    LEMBAR LED NEON LAMPU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel Kasedhiya anti

    Hubungi Saiki

  • BUDANG GAMPANG NEON SIGN

    BUDANG GAMPANG NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    SIGNAGE kanggo para distributor bir Budw, toko, gym, papan dolanan, restoran, bar anggur lan bar disko. Menehi logo sampeyan, aku bakal murup logo sampeyan. Fitur Desain: logo BEER Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kudus mabur. Fitur Desain: Ghost Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • BUDANG TANJUNG INDIANAPOLIS WARNA LED NEON SIGN

    BUDANG TANJUNG INDIANAPOLIS WARNA LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Strip neon fleksibel LED luwih populer tinimbang tabung gelas neon tradisional, lembut, gampang ditekuk, ora rapuh, cuttable, warni, lsp. Fitur Desain: Cahya Bud Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • Lampu LED EONLES

    Lampu LED EONLES

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Keamanan: Strip neon LED ora mbutuhake voltase 15,000V sing dhuwur nalika operasi ing tabung neon kaca, dene jalur neon LED bisa dioperasikake kanthi normal kanthi voltase sithik 12V, kejut lan panas sing aman, aman banget kanggo digunakake. Fitur Desain: Eagle Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel...

    Hubungi Saiki

  • MAN CAVE LED LAMPU NEON SIGN

    MAN CAVE LED LAMPU NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Wektu nanggepi cendhak: adaptasi menyang operasi frekuensi switch lan frekuensi tinggi. Fitur Desain: Gua wong Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • TINDAKAN PLAZA NEON Tandha

    TINDAKAN PLAZA NEON Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Menara bisnis ing njero ruangan menara koleksi, proyek hiasan ing mall. Fitur Desain: Dekorasi Plaza Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha

    Hubungi Saiki

  • SIGNAGE Lampu LED LED NEON

    SIGNAGE Lampu LED LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon sing unik kanggo restoran BBQ lan panganan khusus saka restoran, lampu sing anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien sampeyan. Fitur Desain: BBQ & restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • Tandha Cahaya TAHAN BARU

    Tandha Cahaya TAHAN BARU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Fitur Desain: Sugeng taun anyar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BUSINESS WHITE MUKA Tandha Tutup

    BUSINESS WHITE MUKA Tandha Tutup

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LED mbukak tandha mlebu kanggo toko, toko, restoran, bar anggur, bar disko, stasiun petro. Iku produk sing misuwur banget. Werna siji lan warni kasedhiya. Toko khusus lan stasiun petro khusus. Switch ON / OFF sing kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Tandha mbukak bisnis Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Sepatu seni hiasan sing nyenengake iki digawe saka lampu neon abang, ijo, utawa biru. Gampang digunakake lan bisa digantung ing tembok. Fitur Desain: Otomatis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki