Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Bukak Mbukak Anti Banyu - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 4 Produk kanggo Bukak Mbukak Anti Banyu)

  • PERNIAGAAN NEGARA BENTUK NEGARA

    PERNIAGAAN NEGARA BENTUK NEGARA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha bisnis anti banyu utawa koleksi lampu hiasan. Hiasan lan iklan tandha menara, proyek bisnis ing plaza, mall lan alun-alun. Fitur Desain: Iklan njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • PUB NEON dibukak SIGN

    PUB NEON dibukak SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Apik BUKU 70S BAR " Tandha neon khusus. Signage LED murup. Surat lampu LED. Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar:

    Hubungi Saiki

  • TANGGO BUKU NEON dibukak

    TANGGO BUKU NEON dibukak

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    C omm komersial menehi tandha mbukak kanggo toko spa, toko pijet, kolam renang, salon, toko paku, pantai, klub, toko apotek & toko toko. Ora mung tandha mbukak retro neon, nanging uga tandha hiasan kanggo jendhela kafe, pub, pizza, roti & cupcake nalika neon dipadhangi. Fitur Desain: Bukak ditutup Werna: Akeh...

    Hubungi Saiki

  • LED NEON STORE mbukak SIGN

    LED NEON STORE mbukak SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Neon LED mbukak tandha-tandha tertutup kanggo toko, toko, bar, restoran, supaya akeh bisnis. Toko 24 jam khusus. Iku produk sing misuwur banget. Switch ON / OFF kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Bukak ditutup Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki