Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Cahya Tandha Sing Maha Agung - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 14 Produk kanggo Cahya Tandha Sing Maha Agung)

  • KOLEKSI GRATIS NEON SIGN LOGO

    KOLEKSI GRATIS NEON SIGN LOGO

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    SIGNAGE KOLEKSI FASHION kanggo distributor & toko sandhangan. Werna warna lan warni, ora mung logo uga iklan ing toko, mall, plaza kutha, dalan blanja lan ing endi wae duwe blanja kain. Signage khusus khusus kalebu jeneng & logo bisnis. Menehi logo sampeyan, aku bakal menehi cahya kanggo logo luwih jelas lan...

    Hubungi Saiki

  • EYE LED NEON SIGN Cahya

    EYE LED NEON SIGN Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali Fleksibel Gunakake njero ruangan

    Hubungi Saiki

  • Cahya NEON SIGNAGE LED

    Cahya NEON SIGNAGE LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "welcome menyang omahku jancok wis mandheg ngombe " Fitur Desain: Swiwine swiwine Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Signage Terkenal Neon

    Hubungi Saiki

  • OUTDOOR LED NEON SING

    OUTDOOR LED NEON SING

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: gaya Cina Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha Fleksibel Bisnis Luar Negara Kanggo nggunakake ruangan mung (nggunakake njero

    Hubungi Saiki

  • Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kudus mabur. Fitur Desain: Ghost Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • CARTOON NEON SIGN Cahya

    CARTOON NEON SIGN Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali Fleksibel Gunakake njero ruangan

    Hubungi Saiki

  • TINDAKAN PLAZA NEON Tandha

    TINDAKAN PLAZA NEON Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Menara bisnis ing njero ruangan menara koleksi, proyek hiasan ing mall. Fitur Desain: Dekorasi Plaza Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha

    Hubungi Saiki

  • NAILS STORE NEON SIGN Cahya

    NAILS STORE NEON SIGN Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha merek bisnis ing jendela lan lampu dekorasi ing ruangan toko. Lampu sing anget lan manis narik tamu sampeyan nemokake toko lan senenge tetep suwe. Fitur Desain: Toko kuku Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • HEART LED NEON Cahya SIGNS

    HEART LED NEON Cahya SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Cahya jendhela, kamar utawa kamar turu bocah cilik nganggo Lampu Dinding Lampu Dinten Neon Gaya Valentine Neon Gaya iki! Apik kanggo pesta Valentine utawa dina sing paling manis. Fitur Desain: Ati Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis

    Hubungi Saiki

  • COFFEE BAR NEON LIGHT SINGS

    COFFEE BAR NEON LIGHT SINGS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kopi kopi, hotel, bar anggur lan pratandha hiasan restoran neon, lampu anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien sampeyan. Fitur Desain: Bar kopi Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • SIGNS LAMPIRAN NEON Cahya

    SIGNS LAMPIRAN NEON Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Sugeng taun anyar. Fitur Desain: Natal Merry Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • Tandha Cahaya TAHAN BARU

    Tandha Cahaya TAHAN BARU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Fitur Desain: Sugeng taun anyar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BUSINESS WHITE MUKA Tandha Tutup

    BUSINESS WHITE MUKA Tandha Tutup

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LED mbukak tandha mlebu kanggo toko, toko, restoran, bar anggur, bar disko, stasiun petro. Iku produk sing misuwur banget. Werna siji lan warni kasedhiya. Toko khusus lan stasiun petro khusus. Switch ON / OFF sing kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Tandha mbukak bisnis Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Sepatu seni hiasan sing nyenengake iki digawe saka lampu neon abang, ijo, utawa biru. Gampang digunakake lan bisa digantung ing tembok. Fitur Desain: Otomatis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki