Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Cahya Tembung Art Art - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 12 Produk kanggo Cahya Tembung Art Art)

  • TAMPILAN WONSEN TANJUNG TANPA CAHAYA

    TAMPILAN WONSEN TANJUNG TANPA CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Aku. A palsu ARTIS " Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • Cahya NEON GAMPANG NEON

    Cahya NEON GAMPANG NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "omah-omah aku" "ya, aku nglakoni" Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Ngatur Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • HEART LAPORAN LED NEON

    HEART LAPORAN LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    HEART dipadhakake kanggo pacangan ing omah, kanggo tamu sing apik banget kanggo toko kuku, kaendahan, toko spa. Uga populer ing bar, klub, hotel. Romantis lan manis. Hadiah pilihan pisanan kanggo kulawarga. Voltase sithik (DC12V), aman lan tresna kanggo kulawarga, bocah lan tamu. Fitur Desain: Wangun ati Werna: Akeh...

    Hubungi Saiki

  • CUTE CARTOON NEON SIGN

    CUTE CARTOON NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Bapak paling apik ing jagad. Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk:

    Hubungi Saiki

  • CARTOON LED NEON SIGN

    CARTOON LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis

    Hubungi Saiki

  • CARTOON NEON SIGN Cahya

    CARTOON NEON SIGN Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali Fleksibel Gunakake njero ruangan

    Hubungi Saiki

  • LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS

    LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kabeh jinis papan tandha neon digunakake ing kabeh bisnis, uga kantor lan omah. Tandha neon pratandha khusus. Tandha lampu neon LED. Tandha akrilik sing kena pengaruh. Fitur Desain: seni Neon Werna: Akeh warna

    Hubungi Saiki

  • NAILS STORE NEON SIGN Cahya

    NAILS STORE NEON SIGN Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha merek bisnis ing jendela lan lampu dekorasi ing ruangan toko. Lampu sing anget lan manis narik tamu sampeyan nemokake toko lan senenge tetep suwe. Ora mung tandha-tandha neon tandha neon, kabeh jinis tandha neon tandha sing pengin kasedhiya. Fitur Desain: Toko kuku Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom...

    Hubungi Saiki

  • CARTOON LED NEON LIG SIGNS

    CARTOON LED NEON LIG SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon Donald Duck lan Mickey Mouse , peran kartun sing disenengi? Fitur Desain: Seni kartun Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar:

    Hubungi Saiki

  • HEART LED NEON Cahya SIGNS

    HEART LED NEON Cahya SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Cahya jendhela, kamar utawa kamar turu bocah cilik nganggo Lampu Dinding Lampu Dinten Neon Gaya Valentine Neon Gaya iki! Apik kanggo pesta Valentine utawa dina sing paling manis. Fitur Desain: Ati Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis

    Hubungi Saiki

  • HEART lan LOVE NEON LIGHT SIGNS

    HEART lan LOVE NEON LIGHT SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LOVE HEART papan tandha neon kanggo dekorasi kamar, uga kanggo pesta lan pesta. Manis, anget lan romantis. Fitur Desain: Tresna & ati Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • SIGNS LAMPIRAN NEON Cahya

    SIGNS LAMPIRAN NEON Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Sugeng taun anyar. Fitur Desain: Natal Merry Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki