Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Custom Lighted Signs - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 21 Produk kanggo Custom Lighted Signs)

  • BAR LED NEON SIGNS

    BAR LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang bir sing adhem! Yen sampeyan prawan, jus, kopi lan koktail uga kasedhiya. Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kudus mabur. Fitur Desain: Ghost Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • SUPERMAN LIGHTED NEON SIGN

    SUPERMAN LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Superman" kita Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • ARROW LIGHTED NEON SIGN

    ARROW LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    ARROW NEON SIGN pandhuan tamu kanggo tuku lan wong liya arep entuk tujuan. Lan pitutur marang kowe nalika toko mbukak lan ditutup, ing endi motel utawa papan parkir. Tandha lucu kanggo nuntun sampeyan ing endi kamar klambi utawa jamban. Uga lampu hiasan kanggo toko, toko lan perusahaan. Iku cetha lan jelas kanggo...

    Hubungi Saiki

  • WEDDING LIGHTED NEON SIGN

    WEDDING LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha "Better Together" nggunakake teknologi tabung fleksibel LED paling anyar. Teknologi iki nggawa sampeyan efek sing padha karo tandha neon gelas nyata tanpa gangguan gedhe. Iku kadhemen, meneng, aman, voltase sithik lan ora sithik! Sampeyan bisa nggunakake nalika dina pesta sampeyan, apik kanggo telpon,...

    Hubungi Saiki

  • TANGAN NEGARA SUPERMAN LIGHTED

    TANGAN NEGARA SUPERMAN LIGHTED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Konsumsi energi sing sithik: kekuwatan unit siji umume 0.05-1W. Iki bisa diatur miturut kabutuhan beda liwat kluster. Arang digunakake minangka sumber cahya. Konsumsi listrik mung 10% lampu pijar biasa miturut padhang sing padha. Fitur Desain: Superman Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar:...

    Hubungi Saiki

  • GANJANG NEON SIGNS NEGARA LED

    GANJANG NEON SIGNS NEGARA LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LED minangka intine cilik sing dipasang ing epoksi, saengga sithik banget lan entheng tinimbang produk lampu tradisional. Fitur Desain: Tema iwak Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • SEA PLANT LED NEON SIGNS

    SEA PLANT LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu neon LED luwih ramah lingkungan, luwih murah, luwih gampang diinstal, lan amarga umume dipasang ing lawang toko lan ora tekan ndhuwur dalan, bahaya safety sithik. Saka titik produksi, biaya uga kurang. Sawise kabeh, proses produksi lampu neon biasa luwih rumit, lan luwih digawe tangan. Disebutake yen butuh luwih...

    Hubungi Saiki

  • SPORT LED NEON LIGHT SIGNS

    SPORT LED NEON LIGHT SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Neon pratandha koleksi kanggo olahraga. Fitur Desain: Olahraga Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • BAR DECORATION LED NEON SIGNS

    BAR DECORATION LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iku nampilake tali neon tali fleksibel tinimbang tabung kaca. Iki dipasang ing tembok kanthi ngawut-awut utawa digantung ing tembok kanthi tali stainless steel, sing mlaku kanthi meneng lan luwih efisien tinimbang bolam pijar. Fitur Desain: Dekorasi bar / klub Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel...

    Hubungi Saiki

  • STORE LED NEON LIGHT SIGNS

    STORE LED NEON LIGHT SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Dekorasi nyimpen Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha Fleksibel Kanggo

    Hubungi Saiki

  • ANIMALS LED NEON LIGHT SIGNS

    ANIMALS LED NEON LIGHT SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon kewan kanggo dekorasi ruangan, kewan apa sing sampeyan seneng? Fitur Desain: Seni kewan Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • CARTOON LED NEON LIG SIGNS

    CARTOON LED NEON LIG SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon Donald Duck lan Mickey Mouse , peran kartun sing disenengi? Fitur Desain: Seni kartun Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar:

    Hubungi Saiki

  • HEART LED NEON Cahya SIGNS

    HEART LED NEON Cahya SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Cahya jendhela, kamar utawa kamar turu bocah cilik nganggo Lampu Dinding Lampu Dinten Neon Gaya Valentine Neon Gaya iki! Apik kanggo pesta Valentine utawa dina sing paling manis. Fitur Desain: Ati Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis

    Hubungi Saiki

  • HEART lan LOVE NEON LIGHT SIGNS

    HEART lan LOVE NEON LIGHT SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LOVE HEART papan tandha neon kanggo dekorasi kamar, uga kanggo pesta lan pesta. Manis, anget lan romantis. Fitur Desain: Tresna & ati Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BEER BAR DECORATION NEON SIGNS

    BEER BAR DECORATION NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon hiasan Bar & restoran, lampu sing anget lan manis kanggo narik lan tetep dadi klien. Gambar sing warni lan apik kabeh pengin, tandha unik, tandha apik tenan. Fitur Desain: Bar musik Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis

    Hubungi Saiki

  • SIGNS LAMPIRAN NEON Cahya

    SIGNS LAMPIRAN NEON Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Sugeng taun anyar. Fitur Desain: Natal Merry Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TINGKATAN FESTIVAL NEON SIGNS

    TINGKATAN FESTIVAL NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Koleksi hiasan tandha tandha ing plaza bisnis, mall, pusat komersial. Fitur Desain: Festival Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha

    Hubungi Saiki

  • PENTING LED NEON SIGNS

    PENTING LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Dekorasi lampu neon ruangan kanggo pesta pesta, pesta lan musik. Fitur Desain: Proyek njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha

    Hubungi Saiki

  • BUSINESS SIGNS LED NEON LETTERS

    BUSINESS SIGNS LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha Usaha kanggo logo lan hiasan perusahaan, logo nyimpen lan iklan. Fitur Desain: Tandha bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon

    Hubungi Saiki

  • PENTING LAMPIRAN UP NEON SIGNS

    PENTING LAMPIRAN UP NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "aku ngerti", "sampeyan", -----, sing dikarepake? Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Ngatur Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki