Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Kabeh Sing Sampeyan Kudu Tresna - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 3 Produk kanggo Kabeh Sing Sampeyan Kudu Tresna)

  • SEMUA INGKE ISTUK ING DONGENG NEGARA SIGN

    SEMUA INGKE ISTUK ING DONGENG NEGARA SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Dekorasi tembok kanggo omah, pesta, perusahaan, toko, ete. Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • OUTDOOR LED NEON SING

    OUTDOOR LED NEON SING

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha lampu LED njaba. Tandha bisnis ruangan. Huruf njaba. Tandha garis neon njaba. Fitur Desain: gaya Cina Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis

    Hubungi Saiki

  • COFFEE BAR NEON LIGHT SINGS

    COFFEE BAR NEON LIGHT SINGS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kopi kopi, hotel, bar anggur lan pratandha hiasan restoran neon, lampu anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien sampeyan. Fitur Desain: Bar kopi Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki