Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Lampu Lan Tandha Bar - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Lampu Lan Tandha Bar)

  • TAMPILAN WALL MOUNTED LIT NEON

    TAMPILAN WALL MOUNTED LIT NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

  • GUITAR LED NEON SIGN

    GUITAR LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Guitar" LED lampu neon ing bar, restoran, toko, omah, lan ing endi wae sing disenengi. Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • MINI BAR NEON CAHAYA

    MINI BAR NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang ngombe sing adhem nalika musim panas! Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Tandha neon apik. Tandha neon sing apik banget. Tandha restoran neon. Tandha LED kanggo restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya...

    Hubungi Saiki

  • HAYU NGGAL WULANG NEON

    HAYU NGGAL WULANG NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Yen gaya pesta sampeyan luwih minimalis, inisial sing durung mesthi iki bakal ditindakake. Kajaba kanggo ngatur huruf, sampeyan uga bisa milih ukuran lan warna. Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • WEDDING GAMBAR NEON SIGN

    WEDDING GAMBAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iku ora mung kanggo taun 80-an maneh. Yen sampeyan nggoleki cemlorot khusus kanggo resepsi manten sampeyan , ora ana sing madhangi luwih saka tandha neon. Apa sampeyan nggoleki ujaran romantis utawa jeneng sampeyan ing lampu, priksa pratandha pernikahan neon iki. Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • AUTO lan BIKE LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    AUTO lan BIKE LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iki digawe saka lampu neon sing warni lan warni sing bakal nangkep sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake lampu kanthi warni iki ing rak ing toko sampeyan. Cahya aksen sing apik Iki minangka bagean saka koleksi pratandha bisnis. Nalika dirancang kanggo digunakake ing njero ruangan, sampeyan uga bisa nggunakake lampu iki...

    Hubungi Saiki

  • AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Sepatu seni hiasan sing nyenengake iki digawe saka lampu neon abang, ijo, utawa biru. Gampang digunakake lan bisa digantung ing tembok. Fitur Desain: Otomatis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK

    YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora mung serat utawa pola polos, uga bisa dicampur dadi siji. Mung wenehi gambar lan ukuran, utawa panjaluk. Aku bakal menehi tandha neon pribadi sing unik, sampeyan bakal dadi wong sing paling apik banget ing dalan iki. Fitur Desain: Toko yoga Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN UNIVERSE LED NEON GOLONGAN TINDAK

    TAMPILAN UNIVERSE LED NEON GOLONGAN TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha tangan digawe iki manawa bakal narik kawigaten kanthi bentuk ikonik. Kabeh jinis warna lan pola iku disenengi dening bocah, luwih becik ing kamar turu lan taman. Fitur Desain: Semesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha bisnis kanggo kasino, uga bisa dadi hiasan kanggo omah. Fitur Desain: Casino Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK

    LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Digawe saka tali neon fleksibel gawang tinimbang tabung kaca, dipasang menyang potongan kontur akrilik sing jelas. Akrilik duwe rong bolongan sing wis dilatih ing mburi kanthi gampang digantung lan dipasang! Fitur Desain: Wanita jinis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya...

    Hubungi Saiki

  • ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK

    ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Cekake omah, restoran utawa bar ing omah sing cerah karo Arca Angel Wings Neon! Arca bertema kewan iki digawe saka lampu neon warna-warni sing diwujudake minangka outline malaikat mabur. Gampang digunakake lan bisa digantung utawa dipasang ing tembok. Fitur Desain: FINGING ANGEL WINGS I Werna: Akeh warna kasedhiya...

    Hubungi Saiki

  • ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK

    ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan sing disenengi saben pengunjung sing pengin njupuk foto. Pusat panggung, nyawang mripatmu. Sampeyan uga bisa mlebu ing tandha logo neon kanggo pariwara. Kesenian iki digawe saka lampu neon warna-warni sing dibentuk kanthi garis swiwi swiwi sing mabur. Gampang digunakake lan bisa digantung utawa dipasang ing...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN WONG NEON SIGN

    TAMPILAN WONG NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Swiwine swiwine Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Ngatur Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Signage Terkenal Neon Fleksibel Kanggo nggunakake njero ruangan

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR LED NEON LAMPU

    LEMBAR LED NEON LAMPU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel Kasedhiya anti

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN WULANG NEON SIGN

    TAMPILAN WULANG NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

  • SEA PLANT LED NEON SIGNS

    SEA PLANT LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu neon LED luwih ramah lingkungan, luwih murah, luwih gampang diinstal, lan amarga umume dipasang ing lawang toko lan ora tekan ndhuwur dalan, bahaya safety sithik. Saka titik produksi, biaya uga kurang. Sawise kabeh, proses produksi lampu neon biasa luwih rumit, lan luwih digawe tangan. Disebutake yen butuh luwih...

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR KOMPUTER KAYU LED NEON

    LEMBAR KOMPUTER KAYU LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    BOARD DECORATION CUSTOM lampu ing kamar turu, dekorasi kopi, buku, musik lan toko kue. Unik lan pribadi. Uga hadiah apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Fitur Desain: Huruf Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN NEGERI TAMPILAN NEGARA LED NEON

    TAMPILAN NEGERI TAMPILAN NEGARA LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Dekorasi GAYA ora mung kain, buku, kopi, toko kue nanging uga kamar duwe budaya, crita, ngombe lan liya-liyane. Sampeyan ora mung tamu, omah adoh saka omah. Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LAMPU LED NEON SIGN

    LAMPU LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu bolt neon . Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • LAMPIRAN BAR NEON

    LAMPIRAN BAR NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "jack daniel " Tandha neon khusus. Tandha sing ditrapake khusus. Tandha LED kanggo restoran. Lampu neon hiasan LED. Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • BAR LED NEON SIGNS

    BAR LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang bir sing adhem! Yen sampeyan prawan, jus, kopi lan koktail uga kasedhiya. Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • GAMBAR BAR NEON SIGN

    GAMBAR BAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang ngombe sing adhem nalika musim panas! Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Tandha neon apik. Tandha neon sing apik banget. Tandha restoran neon. Tandha LED kanggo restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN COCKTAIL LED NEON SIGN

    TAMPILAN COCKTAIL LED NEON SIGN

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Transportasi: Ocean,Air

    Tandha neon iki apik kanggo bar, ruangan kolam, restoran lan kamar game padha! Ukiran neon koktail digawe saka lampu neon warna pink utawa lemon kuning. Tandha bisa dipasang ing tembok utawa digantung. Fitur Desain: bar ngombe Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki