Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Lampu Letter Dipimpin - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 22 Produk kanggo Lampu Letter Dipimpin)

  • LUKISAN NEGARA GAYA LED NEGERI

    LUKISAN NEGARA GAYA LED NEGERI

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    KANGGO SEMASA nuduhake bathi, sehat & sugih, kekaburan & kesetiaan. Digunakake ing China, restoran lan perusahaan China. Werna abang lan bunder sing populer. Fitur Desain: Cina Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR LED NEON LAMPU

    LEMBAR LED NEON LAMPU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel Kasedhiya anti

    Hubungi Saiki

  • LED NEON LETTERS DECORATION

    LED NEON LETTERS DECORATION

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "rahayu" Fitur Desain: Huruf Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon

    Hubungi Saiki

  • LED NEON LETTER IN WALL

    LED NEON LETTER IN WALL

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Prolog Memori Dewi Elegan " Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon

    Hubungi Saiki

  • LED NEON LETTERS ing WALL

    LED NEON LETTERS ing WALL

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

  • LETTERS NEGARA GAMPANG TENAGA BESAR

    LETTERS NEGARA GAMPANG TENAGA BESAR

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    WALL ADIGTISEMENT BIG nuduhake logo, merek, jeneng perusahaan. Werna apik lan apik banget. Uga bisa digunakake minangka pandhuan lantai komersial lan pandhuan bangunan kuliah. Apa wae, apa sing sampeyan pengin ing panggung gedhe iki. Fitur Desain: Tembok tandha bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang...

    Hubungi Saiki

  • BUSINESS SIGNS LED NEON LETTERS

    BUSINESS SIGNS LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha Usaha kanggo logo lan hiasan perusahaan, logo nyimpen lan iklan. Fitur Desain: Tandha bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon

    Hubungi Saiki

  • WONS WALL LED NEON LETTERS

    WONS WALL LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tembok huruf nyathet swasana, semangat. HAMPUNG Tembok huruf nggambarake pariwara, produk. CANTIK, SPA, NAILS Tembok huruf ditulis puisi katresnan utawa tembung sampeyan. Wingi minangka sejarah, sesuk dadi misteri, nanging dina iki minangka hadiah. Fitur Desain: Tembok tembung Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran:...

    Hubungi Saiki

  • DECORATION BOARD LED NEON LETTERS

    DECORATION BOARD LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LETTER lan PATTERNS tandha khas unik, sembarang huruf lan patter kasedhiya. Werna lan ukuran apa wae sing dikepengini. Fitur Desain: Surat & pola Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • AD DECORATION LED NEON LETTERS

    AD DECORATION LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora mung urip sepele, uga puisi lan lelungan. Becik bisa ketemu, tansah mesem, ----. Tandha neon sing unik bakal dadi sampeyan, mung menehi tembung sampeyan, mula wiwiti anget. Fitur Desain: Roh Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LETTERS NEGARA PERSONALISI SIGN LED

    LETTERS NEGARA PERSONALISI SIGN LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha Khusus miturut katrangan, serat utawa gambar, tandha-tandha huruf neon khusus sing bakal sampeyan tampa. Opsi voltase DC12V - 24V, AC 110V-230V. 3 dina kerja wektu kiriman, 24 jam nggambar lan layanan konsultasi. Pakar tandha neon sing ditunjuk ing sekitar sampeyan. Fitur Desain: Huruf Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • LETTERS LED LIVE LED LED

    LETTERS LED LIVE LED LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LIVE Life Budaya lan tembok hiasan cocog kanggo omah, studio, salon, restoran, hotel, ----. Urip kanthi vanili cilik, kenangan paling nyenengake digawe nalika diklumpukake ing meja. Sugeng santai uripmu. Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • ANGEL LADY LED NEON LETTERS

    ANGEL LADY LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Budaya lan hiasan ANGEL LADY kelas dhuwur, papan sing populer kanggo seniman enom, wanita kecantikan lan pemuda busana seneng, nyaman lan ngendhokke. Sampeyan bakal lali kabeh kasusahan ing kene. Prawan, seneng karo kopi, buku, musik, jajan, ---. Aku neng kana, ana ngendi? Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • NEGARA NEGARA PIRANG WANG GIRL'S NEON LETTERS

    NEGARA NEGARA PIRANG WANG GIRL'S NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

  • PERNIAGAAN NEGERI LED NEON LETTERS

    PERNIAGAAN NEGERI LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    PERNIAGAAN NEGARA ora mung dekorasi toko sampeyan uga ngiklanake. Werna siji utawa warni, fokus mripat wong. Kabeh jinis teks lan gambar kasedhiya. Fitur Desain: Teks Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • NEGARAAN MARK LED NEON LETTERS

    NEGARAAN MARK LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    MARKING BISNES minangka papan sing gampang nuduhake jeneng lan produk toko, toko lan perusahaan. Pamasangan sing gampang, daya murah lan regane murah. Kabeh jinis warna lan anti banyu kasedhiya. Fitur Desain: Teks Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon...

    Hubungi Saiki

  • LAMPU LED NEON SIGN

    LAMPU LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu bolt neon . Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • RUMAH ING NEON LAMPU

    RUMAH ING NEON LAMPU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    " tresna" Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis

    Hubungi Saiki

  • Lampu LED EONLES

    Lampu LED EONLES

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Keamanan: Strip neon LED ora mbutuhake voltase 15,000V sing dhuwur nalika operasi ing tabung neon kaca, dene jalur neon LED bisa dioperasikake kanthi normal kanthi voltase sithik 12V, kejut lan panas sing aman, aman banget kanggo digunakake. Tandha neon restoran pribadi, lampu neon hiasan LED sing unik. Fitur Desain:...

    Hubungi Saiki

  • MAN CAVE LED LAMPU NEON SIGN

    MAN CAVE LED LAMPU NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    MAN CAVE tandha neon khusus. Tandha akrilik LED sing murup. Fitur Desain: Gua wong Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • SIGNAGE Lampu LED LED NEON

    SIGNAGE Lampu LED LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon sing unik kanggo restoran BBQ lan panganan khusus saka restoran, lampu sing anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien sampeyan. Tandha neon khusus LED, signage khusus kanggo bisnis. Fitur Desain: BBQ & restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m...

    Hubungi Saiki

  • BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS

    BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    GAMPANG JAWA NGOMBLIK INGGRIS minangka papan ulang tahun khusus kanggo pesta omah. GAMPANG HARI ING Tandha hiasan ulang taun ing bar, perusahaan, hotel. Para kanca, sugeng ambal warsa. Fitur Desain: Ulang Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki