Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Lampu Neon - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Lampu Neon)

  • ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK

    ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Rampungake omah, restoran utawa bar ing omah kanthi Arca Angel Wings Neon! Arca bertema kewan iki digawe saka lampu neon warna-warni sing diwujudake minangka outline malaikat mabur. Gampang digunakake lan bisa digantung utawa dipasang ing tembok. Fitur Desain: FINGING ANGEL WINGS I Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran:...

    Hubungi Saiki

  • ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK

    ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan sing disenengi saben pengunjung sing pengin njupuk foto. Pusat panggung, nyawang mripatmu. Sampeyan uga bisa mlebu ing tandha logo neon kanggo pariwara. Kesenian iki digawe saka lampu neon warna-warni sing dibentuk kanthi garis swiwi swiwi sing mabur. Gampang digunakake lan bisa digantung utawa dipasang ing...

    Hubungi Saiki

  • AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Sepatu seni hiasan sing nyenengake iki digawe saka lampu neon abang, ijo, utawa biru. Gampang digunakake lan bisa digantung ing tembok. Fitur Desain: Otomatis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • AUTO lan BIKE LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    AUTO lan BIKE LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iki digawe saka lampu neon sing warni lan warni sing bakal nangkep sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake lampu kanthi warni iki ing rak ing toko sampeyan. Cahya aksen sing apik Iki minangka bagéan saka koleksi pratandha bisnis. Nalika dirancang kanggo digunakake ing njero ruangan, sampeyan uga bisa nggunakake lampu iki...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN UNIVERSE LED NEON GOLONGAN TINDAK

    TAMPILAN UNIVERSE LED NEON GOLONGAN TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha tangan digawe iki manawa bakal narik kawigaten kanthi bentuk ikonik. Kabeh jinis warna lan pola iku disenengi dening bocah, luwih becik ing kamar turu lan taman. Fitur Desain: Semesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • TAMBAHAN NEGARA LED NEON GOLONGAN

    TAMBAHAN NEGARA LED NEON GOLONGAN

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Transportasi: Ocean,Air

    Tandha neon iki apik kanggo bar, ruangan kolam, restoran lan kamar game padha! Ukiran neon koktail digawe saka lampu neon warna pink utawa lemon kuning. Tandha bisa dipasang ing tembok utawa digantung. Fitur Desain: bar ngombe Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis...

    Hubungi Saiki

  • NEGARA NEGARA NEGARA LED NEON

    NEGARA NEGARA NEGARA LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    NEGERI CUSTOM nuduhake logo Pribadi, jeneng toko, jeneng perusahaan, jeneng toko, jeneng alamat, lan apa sing sampeyan pengin. Prasaja, kaendahan, unik lan busana. Hadiah apik kanggo kulawarga & kanca. Fitur Desain: merek bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN NEGERI TAMPILAN NEGERI LED NEON

    TAMPILAN NEGERI TAMPILAN NEGERI LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Dekorasi GAYA ora mung kain, buku, kopi, toko kue nanging uga kamar duwe budaya, crita, ngombe lan liya-liyane. Sampeyan ora mung tamu, adoh saka omah. Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • GAMPANG SUKU NEGARA LED NEON

    GAMPANG SUKU NEGARA LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Aku tresna sampeyan hadiah kanggo pacangan, kulawarga. Gampang dipasang ing omah, taman kanak-kanak, taman dolanan. 4 warna kanggo 4 huruf. Ukuran lan jinis sing cocog. Fitur Desain: Tresna Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • PEMBANGUNAN SIGN LED SAKITAN NEGARA

    PEMBANGUNAN SIGN LED SAKITAN NEGARA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha Khusus miturut katrangan, serat utawa gambar, tandha-tandha huruf neon khusus sing bakal sampeyan tampa. Opsi voltase DC12V - 24V, AC 110V-230V. 3 dina kerja wektu kiriman, 24 jam nggambar lan layanan konsultasi. Pakar tandha neon sing ditunjuk ing sekitar sampeyan. Fitur Desain: Huruf Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS

    BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    HARI ING NGISI GOLEKSI GOLO minangka papan ulang tahun khusus kanggo pesta omah. GAMPANG HARI ING Tandha hiasan ulang taun ing bar, perusahaan, hotel. Para kanca, sugeng ambal warsa. Fitur Desain: Ulang Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel...

    Hubungi Saiki

  • TEKNET TEXT TEXT LED NEON

    TEKNET TEXT TEXT LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    TAMBAHAN TAMBAHAN BLUE minangka tandha khusus pribadi, cahya sing dipimpin biru kanthi tutup tabung putih utawa tabung tabung biru kanthi cahya pimpinan putih. Sembarang serat lan patter kasedhiya. Werna lan ukuran apa wae sing dikepengini. DC12V kanggo nggunakake omah, uga gampang diinstal. Fitur Desain: Huruf Werna:...

    Hubungi Saiki

  • LETTERS NEGARA GAMPANG TENAGA BESAR

    LETTERS NEGARA GAMPANG TENAGA BESAR

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    WALL ADIGTISEMENT BIG nuduhake logo, merek, jeneng perusahaan. Werna apik lan apik banget. Uga bisa digunakake minangka pandhuan lantai komersial lan pandhuan bangunan kuliah. Apa wae, apa sing sampeyan pengin ing panggung gedhe iki. Fitur Desain: Tembok tandha bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang...

    Hubungi Saiki

  • LED GAMPANG DIBUKA KEDAI DIRI

    LED GAMPANG DIBUKA KEDAI DIRI

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu tutup terbuka LED kanggo stasiun petro, toko, toko, restoran, bar anggur, bar disko. Iki minangka produk bisnis sing misuwur. Werna siji lan warni kasedhiya. Toko khusus lan stasiun petro khusus. Switch ON / OFF sing kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Cahya mbukak bisnis Werna: Akeh...

    Hubungi Saiki

  • BUDWEISER LED NEON SIGN

    BUDWEISER LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    SIGNAGE kanggo para distributor bir Budw, toko, gym, papan dolanan, restoran, bar anggur lan bar disko. Menehi logo sampeyan, aku bakal murup logo sampeyan. Fitur Desain: logo BEER Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • KOLEKSI FASHION LED NEON SIGN LOGO

    KOLEKSI FASHION LED NEON SIGN LOGO

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha KOLEKSI FASHION kanggo sandhangan, sepatu, tas, distributor & toko. Ora mung logo uga iklan ing toko, blanja, plaza kutha, dalan blanja lan ing ngendi wae duwe blanja. Signage khusus khusus kalebu jeneng & logo bisnis. Akeh pilihan warna lan ukuran sing kasedhiya. Menehi logo sampeyan, aku bakal menehi...

    Hubungi Saiki

  • LED INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS

    LED INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS pandhuan tamu kanggo tuku lan wong liya arep entuk tujuan. Tandha lucu kanggo nuntun sampeyan ing endi yaiku bar anggur, bar kopi, kasino, hotel utawa papan parkir. Uga lampu hiasan kanggo toko, toko, restoran lan perusahaan. Iku cetha lan jelas kanggo fungsi lan dekorasi. Fitur Desain:...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN PROJEK PENTING

    TAMPILAN PROJEK PENTING

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha lan jalur neon bisnis njaba kanggo pariwara, arahan lan dekorasi. Fitur Desain: Proyek njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • PENTING LED NEON SIGNS

    PENTING LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Dekorasi lampu neon ruangan kanggo pesta pesta, pesta lan musik. Fitur Desain: Proyek njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha

    Hubungi Saiki

  • TAHAN LAMPIRAN NEGARA Anyar

    TAHAN LAMPIRAN NEGARA Anyar

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Fitur Desain: JAWA BARU Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • Tandha Cahaya TAHAN BARU

    Tandha Cahaya TAHAN BARU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Fitur Desain: Sugeng taun anyar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • SIGNS LAMPIRAN NEON Cahya

    SIGNS LAMPIRAN NEON Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Sugeng taun anyar. Fitur Desain: Natal Merry Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TINDAK DIRI KABUPATEN GAMPANG GAMPANG

    TINDAK DIRI KABUPATEN GAMPANG GAMPANG

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Natal Natal. Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju, lonceng lan tandha wit X'max. Fitur Desain: Merry X'mas Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TAHAPAN TAHUN BARU NEGARA GAMPANG

    TAHAPAN TAHUN BARU NEGARA GAMPANG

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Sugeng taun anyar. Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Fitur Desain: Merry X'mas Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki