Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Light Up Logo Signs - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Light Up Logo Signs)

  • WEDDING LIGHT UP NEON SIGN

    WEDDING LIGHT UP NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Yen gaya kawinan sampeyan luwih minimalis, dhisikan sing durung mesthi iki bakal ditindakake. Kajaba kanggo ngatur huruf, sampeyan uga bisa milih ukuran lan warna. Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • WEDDING LIGHTED NEON SIGN

    WEDDING LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha "Better Together" nggunakake teknologi tabung fleksibel LED paling anyar. Teknologi iki ndadekke efek sing padha karo tandha neon kaca nyata tanpa disuda. Iku kadhemen, meneng, aman, voltase sithik lan ora sithik! Sampeyan bisa nggunakake nalika dina pesta sampeyan, apik kanggo telpon, dekorasi pesta,...

    Hubungi Saiki

  • GANJANG NEON SIGNS NEGARA LED

    GANJANG NEON SIGNS NEGARA LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LED minangka intine cilik sing dipasang ing epoksi, saengga sithik banget lan entheng tinimbang produk lampu tradisional. Fitur Desain: Tema iwak Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • PENTING LAMPIRAN UP NEON SIGNS

    PENTING LAMPIRAN UP NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "aku ngerti", "sampeyan", -----, sing dikarepake? Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Ngatur Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • SUKU DUKUKA & DITUTUP

    SUKU DUKUKA & DITUTUP

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Neon LED mbukak tandha-tandha tertutup kanggo toko, toko, bar, restoran, supaya akeh bisnis. Toko 24 jam khusus. Iku produk sing misuwur banget. Switch ON / OFF kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Bukak ditutup Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • LED NEON LIGHTING WALL

    LED NEON LIGHTING WALL

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel Kasedhiya anti

    Hubungi Saiki

  • PINK NEON LIGHTING WALL

    PINK NEON LIGHTING WALL

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "FALL IN LOVE, bebarengan terus" Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon

    Hubungi Saiki

  • POPULAR NEON LIGHTING WALL

    POPULAR NEON LIGHTING WALL

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

  • SEA PLANT LED NEON SIGNS

    SEA PLANT LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu neon LED luwih ramah lingkungan, luwih murah, luwih gampang diinstal, lan amarga umume dipasang ing lawang toko lan ora tekan ndhuwur dalan, bahaya safety sithik. Saka titik produksi, biaya uga kurang. Sawise kabeh, proses produksi lampu neon biasa luwih rumit, lan luwih digawe tangan. Disebutake yen butuh luwih...

    Hubungi Saiki

  • BUSINESS SIGNS LED NEON LETTERS

    BUSINESS SIGNS LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha Usaha kanggo logo lan hiasan perusahaan, logo nyimpen lan iklan. Fitur Desain: Tandha bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon

    Hubungi Saiki

  • EYE LED NEON SIGN LIGHTING

    EYE LED NEON SIGN LIGHTING

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali Fleksibel Gunakake njero ruangan

    Hubungi Saiki

  • BAR LED NEON SIGNS

    BAR LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang bir sing adhem! Yen sampeyan prawan, jus, kopi lan koktail uga kasedhiya. Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • RESTAURANT NEON LIGHTING DECORATION

    RESTAURANT NEON LIGHTING DECORATION

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "CRAZY CAO HOTPOT KELAS " Tandha neon restoran khusus. Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN WALL NEON LIGHT SIGN

    TAMPILAN WALL NEON LIGHT SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "omah yaiku endi atimu " Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • KAWASAN NEON LIGHTING ING ING ING ING

    KAWASAN NEON LIGHTING ING ING ING ING

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kabeh label label neon. Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk:

    Hubungi Saiki

  • SUPREME LED NEON SIGN

    SUPREME LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Koleksi Agung. Fitur Desain: seri logo Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Logo Sign Neon Sign

    Hubungi Saiki

  • Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kudus mabur. Fitur Desain: Ghost Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • PEGGY LED NEON LIGHT

    PEGGY LED NEON LIGHT

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Bocah-bocah Peggy. Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu

    Hubungi Saiki

  • SUPERMAN LIGHTED NEON SIGN

    SUPERMAN LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Superman" kita Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • ARROW LIGHTED NEON SIGN

    ARROW LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    DIRECTIONAL NEON SIGNS pandhuan tamu kanggo tuku lan wong liya arep entuk tujuan. Lan pitunjuk marang toko nalika mbukak lan ditutup, ing endi motel utawa papan parkir. Tandha lucu kanggo nuntun sampeyan ing endi kamar klambi utawa jamban. Uga lampu hiasan kanggo toko, toko lan perusahaan. Iku cetha lan jelas kanggo...

    Hubungi Saiki

  • GOLF LIGHT UP NEON SIGNAGE

    GOLF LIGHT UP NEON SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Umur lan kekiatan dawa: Adhedhasar teknologi LED, struktur anyar, supaya lampu iki bisa umure umur 10,000 jam ing kasus apa wae, relatif karo kaca neon, daya tahane ora bisa dipertanggungjawabake, iki uga minangka ciri LED lampu segar. Signage LED murup. Tandha sing ditrapake khusus. Tandha neon khusus. Tandha lampu...

    Hubungi Saiki

  • BATMAN LIGHT UP NEON SIGN

    BATMAN LIGHT UP NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Dipercaya lan tahan lama: ora ana bagéan sing gampang rusak, yaiku kawat tungsten lan bohlam kaca, lan biaya pangopènan banget kurang. Tandha akrilik sing kena pengaruh. Tandha LED kanggo kamar turu. Tandha windows neon. Tandha neon apik. Tandha tandha neon. Fitur Desain: Batman Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran:...

    Hubungi Saiki

  • TANGAN NEGARA SUPERMAN LIGHTED

    TANGAN NEGARA SUPERMAN LIGHTED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Konsumsi energi sing sithik: kekuwatan unit siji umume 0.05-1W. Iki bisa diatur miturut kabutuhan beda liwat kluster. Arang digunakake minangka sumber cahya. Konsumsi listrik mung 10% lampu pijar biasa miturut padhang sing padha. Signage neon LED. Tandha neon khusus. Tandha lampu Custom. Fitur Desain: Superman Werna:...

    Hubungi Saiki

  • SPORT LED NEON LIGHT SIGNS

    SPORT LED NEON LIGHT SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Neon pratandha koleksi kanggo olahraga. Tandha neon khusus LED kanggo nyimpen. Tandha neon toko pribadi. Fitur Desain: Olahraga Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar:

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki