Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Open Sign Bar - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Open Sign Bar)

  • TAMBAHAN NEGARA LED NEON GOLONGAN

    TAMBAHAN NEGARA LED NEON GOLONGAN

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Transportasi: Ocean,Air

    Tandha neon iki apik kanggo bar, ruangan kolam, restoran lan kamar game padha! Ukiran neon koktail digawe saka lampu neon warna pink utawa lemon kuning. Tandha bisa dipasang ing tembok utawa digantung. Fitur Desain: bar ngombe Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis...

    Hubungi Saiki

  • GANJANG NEON SIGNS NEGARA LED

    GANJANG NEON SIGNS NEGARA LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LED minangka intine cilik sing dipasang ing epoksi, saengga sithik banget lan entheng tinimbang produk lampu tradisional. Fitur Desain: Tema iwak Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK

    YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora mung serat utawa pola polos, uga bisa dicampur dadi siji. Mung wenehi gambar lan ukuran, utawa panjaluk. Aku bakal menehi tandha neon pribadi sing unik, sampeyan bakal dadi wong sing paling apik banget ing dalan iki. Fitur Desain: Toko yoga Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m...

    Hubungi Saiki

  • WALL DECORATION LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    WALL DECORATION LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tembok tandha neon gedhe diklumpukake kabeh sing pengin dituduhake. Ora mung tembok hiasan, uga papan pariwara kanggo nuduhake produk, bar, hotel, layanan, toko lan hotel sampeyan. Fitur Desain: Tembok tandha Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha bisnis kanggo kasino, uga bisa dadi hiasan kanggo omah. Fitur Desain: Casino Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK

    LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Digawe saka tali neon fleksibel gawang tinimbang tabung kaca, dipasang menyang potongan kontur akrilik sing jelas. Akrilik duwe rong bolongan sing wis dilatih ing mburi kanthi gampang digantung lan dipasang! Fitur Desain: Wanita jinis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya...

    Hubungi Saiki

  • PORSCHE LED NEON SIGN

    PORSCHE LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    PORSCHE CAR Fitur Desain: Otomatis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Signage Terkenal Neon

    Hubungi Saiki

  • AUTO lan BIKE LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    AUTO lan BIKE LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iki digawe saka lampu neon sing warni lan warni sing bakal nangkep sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake lampu kanthi warni iki ing rak ing toko sampeyan. Cahya aksen sing apik Iki minangka bagéan saka koleksi pratandha bisnis. Nalika dirancang kanggo digunakake ing njero ruangan, sampeyan uga bisa nggunakake lampu iki...

    Hubungi Saiki

  • ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK

    ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Cekake omah, restoran utawa bar ing omah sing cerah karo Arca Angel Wings Neon! Arca bertema kewan iki digawe saka lampu neon warna-warni sing diwujudake minangka outline malaikat mabur. Gampang digunakake lan bisa digantung utawa dipasang ing tembok. Fitur Desain: FINGING ANGEL WINGS I Werna: Akeh warna kasedhiya...

    Hubungi Saiki

  • ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK

    ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan sing disenengi saben pengunjung sing pengin njupuk foto. Pusat panggung, nyawang mripatmu. Sampeyan uga bisa mlebu ing tandha logo neon kanggo pariwara. Kesenian iki digawe saka lampu neon warna-warni sing dibentuk kanthi garis swiwi swiwi sing mabur. Gampang digunakake lan bisa digantung utawa dipasang ing...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN WONG NEON SIGN

    TAMPILAN WONG NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Swiwine swiwine Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Ngatur Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Signage Terkenal Neon Fleksibel Kanggo nggunakake njero ruangan

    Hubungi Saiki

  • LED NEON SIGN FINGING WINGS

    LED NEON SIGN FINGING WINGS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Swiwine swiwine Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Signage Terkenal Neon Fleksibel Kanggo nggunakake njero ruangan

    Hubungi Saiki

  • Cahya NEON SIGNAGE LED

    Cahya NEON SIGNAGE LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "welcome menyang omahku jancok wis mandheg ngombe " Fitur Desain: Swiwine swiwine Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Signage Terkenal Neon

    Hubungi Saiki

  • PENTING LAMPIRAN UP NEON SIGNS

    PENTING LAMPIRAN UP NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "aku ngerti", "sampeyan", -----, sing dikarepake? Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Ngatur Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR LED NEON LAMPU

    LEMBAR LED NEON LAMPU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel Kasedhiya anti

    Hubungi Saiki

  • POPULAR NEON SIGN WALL

    POPULAR NEON SIGN WALL

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Aku pracaya karo pink Aku percaya yen ngguyu iku paling apik ---- ----- Aku percaya ------ " Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • WON KAUNTED NEON SIGN BOARD

    WON KAUNTED NEON SIGN BOARD

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN WULANG NEON SIGN

    TAMPILAN WULANG NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

  • SEA PLANT LED NEON SIGNS

    SEA PLANT LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu neon LED luwih ramah lingkungan, luwih murah, luwih gampang diinstal, lan amarga umume dipasang ing lawang toko lan ora tekan ndhuwur dalan, bahaya safety sithik. Saka titik produksi, biaya uga kurang. Sawise kabeh, proses produksi lampu neon biasa luwih rumit, lan luwih digawe tangan. Disebutake yen butuh luwih...

    Hubungi Saiki

  • BUSINESS SIGNS LED NEON LETTERS

    BUSINESS SIGNS LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha Usaha kanggo logo lan hiasan perusahaan, logo nyimpen lan iklan. Fitur Desain: Tandha bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon

    Hubungi Saiki

  • LETTERS NEGARA PERSONALISI SIGN LED

    LETTERS NEGARA PERSONALISI SIGN LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha Khusus miturut katrangan, serat utawa gambar, tandha-tandha huruf neon khusus sing bakal sampeyan tampa. Opsi voltase DC12V - 24V, AC 110V-230V. 3 dina kerja wektu kiriman, 24 jam nggambar lan layanan konsultasi. Pakar tandha neon sing ditunjuk ing sekitar sampeyan. Fitur Desain: Huruf Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR KOMPUTER KAYU LED NEON

    LEMBAR KOMPUTER KAYU LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    BOARD DECORATION CUSTOM lampu ing kamar turu, dekorasi kopi, buku, musik lan toko kue. Unik lan pribadi. Uga hadiah apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Fitur Desain: Huruf Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon...

    Hubungi Saiki

  • KOMPUTER SIGN LED NEON LED

    KOMPUTER SIGN LED NEON LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tembok tembok ruangan menehi tandha ora mung dekorasi ing kamar omah lan hotel, nanging uga iklan ing studio kuku utawa salon. Anget, manis, apik kaya ing pawonganmu. Aku seneng koyo iki, apa bisa saya suwe? Aja kuwatir, kurang voltase sithik (DC12V). Ora mung kaendahan nanging uga aman, Peggy kudu tresna. Fitur...

    Hubungi Saiki

  • MUSTANG LED NEON SIGN

    MUSTANG LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "FORD MUSTANG" khusus lampu nganti pratandha neon. Tandha akrilik LED sing murup. Tandha tandha neon. Tandha neon sing apik banget. Fitur Desain: Seri nyimpen Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki