Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Outdoor Lighted Letters - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 19 Produk kanggo Outdoor Lighted Letters)

  • OUTDOOR LED NEON SING

    OUTDOOR LED NEON SING

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: gaya Cina Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha Fleksibel Bisnis Luar Negara Kanggo nggunakake ruangan mung (nggunakake njero

    Hubungi Saiki

  • LED NEON LETTERS DECORATION

    LED NEON LETTERS DECORATION

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "rahayu" Fitur Desain: Huruf Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon

    Hubungi Saiki

  • LED NEON LETTERS ing WALL

    LED NEON LETTERS ing WALL

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

  • Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kudus mabur. Fitur Desain: Ghost Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • SUPERMAN LIGHTED NEON SIGN

    SUPERMAN LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Superman" kita Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • ARROW LIGHTED NEON SIGN

    ARROW LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    ARROW NEON SIGN pandhuan tamu kanggo tuku lan wong liya arep entuk tujuan. Lan pitutur marang kowe nalika toko mbukak lan ditutup, ing endi motel utawa papan parkir. Tandha lucu kanggo nuntun sampeyan ing endi kamar klambi utawa jamban. Uga lampu hiasan kanggo toko, toko lan perusahaan. Iku cetha lan jelas kanggo...

    Hubungi Saiki

  • WEDDING LIGHTED NEON SIGN

    WEDDING LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha "Better Together" nggunakake teknologi tabung fleksibel LED paling anyar. Teknologi iki nggawa sampeyan efek sing padha karo tandha neon gelas nyata tanpa gangguan gedhe. Iku kadhemen, meneng, aman, voltase sithik lan ora sithik! Sampeyan bisa nggunakake nalika dina pesta sampeyan, apik kanggo telpon,...

    Hubungi Saiki

  • TANGAN NEGARA SUPERMAN LIGHTED

    TANGAN NEGARA SUPERMAN LIGHTED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Konsumsi energi sing sithik: kekuwatan unit siji umume 0.05-1W. Iki bisa diatur miturut kabutuhan beda liwat kluster. Arang digunakake minangka sumber cahya. Konsumsi listrik mung 10% lampu pijar biasa miturut padhang sing padha. Fitur Desain: Superman Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar:...

    Hubungi Saiki

  • LETTERS NEGARA GAMPANG TENAGA BESAR

    LETTERS NEGARA GAMPANG TENAGA BESAR

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    WALL ADIGTISEMENT BIG nuduhake logo, merek, jeneng perusahaan. Werna apik lan apik banget. Uga bisa digunakake minangka pandhuan lantai komersial lan pandhuan bangunan kuliah. Apa wae, apa sing sampeyan pengin ing panggung gedhe iki. Fitur Desain: Tembok tandha bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang...

    Hubungi Saiki

  • BUSINESS SIGNS LED NEON LETTERS

    BUSINESS SIGNS LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha Usaha kanggo logo lan hiasan perusahaan, logo nyimpen lan iklan. Fitur Desain: Tandha bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon

    Hubungi Saiki

  • WONS WALL LED NEON LETTERS

    WONS WALL LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tembok huruf nyathet swasana, semangat. HAMPUNG Tembok huruf nggambarake pariwara, produk. CANTIK, SPA, NAILS Tembok huruf ditulis puisi katresnan utawa tembung sampeyan. Wingi minangka sejarah, sesuk dadi misteri, nanging dina iki minangka hadiah. Fitur Desain: Tembok tembung Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran:...

    Hubungi Saiki

  • DECORATION BOARD LED NEON LETTERS

    DECORATION BOARD LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LETTER lan PATTERNS tandha khas unik, sembarang huruf lan patter kasedhiya. Werna lan ukuran apa wae sing dikepengini. Fitur Desain: Surat & pola Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • AD DECORATION LED NEON LETTERS

    AD DECORATION LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora mung urip sepele, uga puisi lan lelungan. Becik bisa ketemu, tansah mesem, ----. Tandha neon sing unik bakal dadi sampeyan, mung menehi tembung sampeyan, mula wiwiti anget. Fitur Desain: Roh Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS

    BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    HARI ING NGISI GOLEKSI GOLO minangka papan ulang tahun khusus kanggo pesta omah. GAMPANG HARI ING Tandha hiasan ulang taun ing bar, perusahaan, hotel. Para kanca, sugeng ambal warsa. Fitur Desain: Ulang Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel...

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR KOMPUTER KAYU LED NEON LETTERS

    LEMBAR KOMPUTER KAYU LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    BOARD DECORATION CUSTOM lampu ing kamar turu, dekorasi kopi, buku, musik lan toko kue. Unik lan pribadi. Uga hadiah apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Fitur Desain: Huruf Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon...

    Hubungi Saiki

  • LETTERS LED LIVE LED LED

    LETTERS LED LIVE LED LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LIVE Life Budaya lan tembok hiasan cocog kanggo omah, studio, salon, restoran, hotel, ----. Urip kanthi vanili cilik, kenangan paling nyenengake digawe nalika diklumpukake ing meja. Sugeng santai uripmu. Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • ANGEL LADY LED NEON LETTERS

    ANGEL LADY LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Budaya lan hiasan ANGEL LADY kelas dhuwur, papan sing populer kanggo seniman enom, wanita kecantikan lan pemuda busana seneng, nyaman lan ngendhokke. Sampeyan bakal lali kabeh kasusahan ing kene. Prawan, seneng karo kopi, buku, musik, jajan, ---. Aku neng kana, ana ngendi? Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • PERNIAGAAN NEGERI LED NEON LETTERS

    PERNIAGAAN NEGERI LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    PERNIAGAAN NEGARA ora mung dekorasi toko sampeyan uga ngiklanake. Werna siji utawa warni, fokus mripat wong. Kabeh jinis teks lan gambar kasedhiya. Fitur Desain: Teks Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • NEGARAAN MARK LED NEON LETTERS

    NEGARAAN MARK LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    MARKING BISNES minangka papan sing gampang nuduhake jeneng lan produk saka toko, toko lan perusahaan. Pamasangan sing gampang, daya murah lan regane murah. Kabeh jinis warna lan anti banyu kasedhiya. Fitur Desain: Teks Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki