Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Papan Tandha Led - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Papan Tandha Led)

  • TANGAN NEGARA PENTING

    TANGAN NEGARA PENTING

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan tandha dekorasi kanggo hotel, jalan, taman, uga Patio. Fitur Desain: Dekorasi njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis

    Hubungi Saiki

  • SIGNBOARD RESTAURANT NEON LIGHT

    SIGNBOARD RESTAURANT NEON LIGHT

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon dekorasi restoran, lampu anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien. Gambar sing warni lan apik kabeh pengin, tandha unik, tandha apik tenan. Tandha neon restoran khusus, tandha neon pribadi & lampu dekorasi kanggo bisnis sampeyan. Fitur Desain: Papan mlebu restoran Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • TAMBAHAN CAMPURAN CANGGIH

    TAMBAHAN CAMPURAN CANGGIH

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon khusus. Signage sing disinari khusus kanggo toko sampeyan. Papan tandha LED. Fitur Desain: Motor Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • TANGAN NEGARA HOKE

    TANGAN NEGARA HOKE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu neon LED wis entuk sih saka konsumen kanthi karakteristik alus. Sampeyan bisa bengkong lan mbengkongake kanggo nyukupi kabutuhan kanthi maneka warna. Proses ngecor extrusion PVC, konsistensi produk sing dhuwur, siklus produksi cendhak, pencahayaan linier, Manik lampu ora katon lan katerangan uga entheng. Iki...

    Hubungi Saiki

  • CHEERS LED NEON SIGN

    CHEERS LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha "Cheers" Tandha neon khusus. Surat lampu LED. Huruf LED khusus. Papan tandha LED. Tandha lampu neon LED. Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • NEGARA NEON SIGN

    NEGARA NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tembok dipasang signage bercahya. Tandha neon sing apik banget. Papan tandha LED. Tandha lampu neon LED. Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • NEGARA NEGARA NEGARA LED

    NEGARA NEGARA NEGARA LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha bisnis anti banyu utawa koleksi lampu hiasan. Wit-witan hiasan kayu lan pariwara, proyek bisnis ing plaza, mall lan alun-alun. Fitur Desain: Iklan njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • Cahaya NEON LED Cahaya

    Cahaya NEON LED Cahaya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "welcome menyang omahku jancok wis mandheg ngombe " Fitur Desain: Swiwine swiwine Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Signage Terkenal Neon

    Hubungi Saiki

  • POOL LED NEON SIGN

    POOL LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    " POOL" Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis

    Hubungi Saiki

  • LED NEON WEDDING SIGN

    LED NEON WEDDING SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • WEDDING LED NEON CAHAYA

    WEDDING LED NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    " welcome to wedding kita" Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis

    Hubungi Saiki

  • TANPA PUTIH LED NEON

    TANPA PUTIH LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Pilihan sing paling apik kanggo wedding, pesta omah, hotel, liburan lan restoran mewah. Ora mung mewah kanggo bisnis, nanging uga kepenak lan anget kanggo omah. C oncise nanging ora sithik . Kepiye babagan aplikasi kanggo toko kembang, toko kopi, bar anggur? Fitur Desain: Ora mung serat Werna: Akeh warna kasedhiya...

    Hubungi Saiki

  • EXHIBISI AD LED NEON GOLONGAN GOLONGAN

    EXHIBISI AD LED NEON GOLONGAN GOLONGAN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Nggantung utawa ngadeg ing papan sing gedhe kaya pameran, bandara lan gym, dadi sampeyan butuh papan gedhe. Sampeyan uga mbutuhake tim diinstal, iki kasus proyek bisnis. Fitur Desain: Pameran, kuliah Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • NEGARA LED NEON GOLONGAN TINDAK

    NEGARA LED NEON GOLONGAN TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan tandha neon khusus nuduhake merek, logo, produk, layanan sampeyan. Uga lampu hiasan sing unik kanggo narik kawigaten wong. Fitur Desain: Bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • AUTO lan BIKE LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    AUTO lan BIKE LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iki digawe saka lampu neon sing warni lan warni sing bakal nangkep sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake lampu kanthi warni iki ing rak ing toko sampeyan. Cahya aksen sing apik Iki minangka bagean saka koleksi pratandha bisnis. Nalika dirancang kanggo digunakake ing njero ruangan, sampeyan uga bisa nggunakake lampu iki...

    Hubungi Saiki

  • AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Sepatu seni hiasan sing nyenengake iki digawe saka lampu neon abang, ijo, utawa biru. Gampang digunakake lan bisa digantung ing tembok. Fitur Desain: Otomatis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • GANJANG NEON SIGNS NEGARA LED

    GANJANG NEON SIGNS NEGARA LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LED minangka intine cilik sing dipasang ing epoksi, saengga sithik banget lan entheng tinimbang produk lampu tradisional. Fitur Desain: Tema iwak Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK

    YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora mung serat utawa pola polos, uga bisa dicampur dadi siji. Mung wenehi gambar lan ukuran, utawa panjaluk. Aku bakal menehi tandha neon pribadi sing unik, sampeyan bakal dadi wong sing paling apik banget ing dalan iki. Fitur Desain: Toko yoga Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN UNIVERSE LED NEON GOLONGAN TINDAK

    TAMPILAN UNIVERSE LED NEON GOLONGAN TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha tangan digawe iki manawa bakal narik kawigaten kanthi bentuk ikonik. Kabeh jinis warna lan pola iku disenengi dening bocah, luwih becik ing kamar turu lan taman. Fitur Desain: Semesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • WALL DECORATION LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    WALL DECORATION LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tembok tandha neon gedhe diklumpukake kabeh sing pengin dituduhake. Ora mung tembok hiasan, uga papan pariwara kanggo nuduhake produk, bar, hotel, layanan, toko lan hotel sampeyan. Fitur Desain: Tembok tandha Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha bisnis kanggo kasino, uga bisa dadi hiasan kanggo omah. Fitur Desain: Casino Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • SKIING LED NEON GAMPANG TINDAK

    SKIING LED NEON GAMPANG TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu kasebut minangka bentuk salju sing salju. Apik kanggo panyiapan tema musim dingin utawa minangka hiasan Natal kanggo omah sampeyan! Fitur Desain: Musim Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon

    Hubungi Saiki

  • LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK

    LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Digawe saka tali neon fleksibel gawang tinimbang tabung kaca, dipasang menyang potongan kontur akrilik sing jelas. Akrilik duwe rong bolongan sing wis dilatih ing mburi kanthi gampang digantung lan dipasang! Fitur Desain: Wanita jinis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya...

    Hubungi Saiki

  • PORSCHE LED NEON SIGN

    PORSCHE LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    PORSCHE CAR Fitur Desain: Otomatis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Signage Terkenal Neon

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki