Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Papan Tandha Neon - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Papan Tandha Neon)

  • NEGARA LED NEON GOLONGAN TINDAK

    NEGARA LED NEON GOLONGAN TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan tandha neon khusus nuduhake merek, logo, produk, layanan sampeyan. Uga lampu hiasan sing unik kanggo narik kawigaten wong. Fitur Desain: Bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • PERNIAGAAN NEGARA BENTUK NEGARA

    PERNIAGAAN NEGARA BENTUK NEGARA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha bisnis anti banyu utawa koleksi lampu hiasan. Hiasan lan iklan tandha menara, proyek bisnis ing plaza, mall lan alun-alun. Fitur Desain: Iklan njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • HEART lan LOVE NEON LIGHT SIGNS

    HEART lan LOVE NEON LIGHT SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LOVE HEART papan tandha neon kanggo dekorasi kamar, uga kanggo pesta lan pesta. Manis, anget lan romantis. Fitur Desain: Tresna & ati Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • GAMPANG NEIGANG SIGNBOARD

    GAMPANG NEIGANG SIGNBOARD

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan tandha neon LED ing sirah, jendela lan tembok toko, bar, hotel lan restoran. Fitur Desain: Papan mlebu Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha

    Hubungi Saiki

  • GAMPANG TANGGAL BENTUK BAR NEON

    GAMPANG TANGGAL BENTUK BAR NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan tandha Neon kanggo nyimpen, restoran lan bar. Fitur Desain: Papan AD Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk:

    Hubungi Saiki

  • LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS

    LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kabeh jinis papan tandha neon digunakake ing kabeh bisnis, uga kantor lan omah. Fitur Desain: seni Neon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar:

    Hubungi Saiki

  • PORSCHE LED NEON SIGN

    PORSCHE LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    PORSCHE CAR Fitur Desain: Otomatis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Signage Terkenal Neon

    Hubungi Saiki

  • MUSTANG LED NEON SIGN

    MUSTANG LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    RASA MESTANG Fitur Desain: Seri nyimpen Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • DENTAL LED NEON SIGN

    DENTAL LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Seri nyimpen Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha

    Hubungi Saiki

  • EYE LED NEON SIGN Cahya

    EYE LED NEON SIGN Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali Fleksibel Gunakake njero ruangan

    Hubungi Saiki

  • LAMPU LED NEON SIGN

    LAMPU LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu bolt neon . Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • DOLLAR LED NEON SIGN

    DOLLAR LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali Fleksibel Gunakake njero ruangan

    Hubungi Saiki

  • CACTUS LED NEON SIGN

    CACTUS LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali Fleksibel Gunakake njero ruangan

    Hubungi Saiki

  • LAMPIRAN BAR NEON

    LAMPIRAN BAR NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "jack daniel " Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BUDWEISER LED NEON CAHAYA

    BUDWEISER LED NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "BATANG ROLLING 1989 TOUR " Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LAMPIRAN NEON GAMPANG

    LAMPIRAN NEON GAMPANG

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang bir sing adhem! Yen sampeyan prawan, jus, kopi lan koktail uga kasedhiya. Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • BAR LED NEON SIGNS

    BAR LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang bir sing adhem! Yen sampeyan prawan, jus, kopi lan koktail uga kasedhiya. Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • GAMBAR BAR NEON SIGN

    GAMBAR BAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang ngombe sing adhem nalika musim panas! Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN COCKTAIL LED NEON SIGN

    TAMPILAN COCKTAIL LED NEON SIGN

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Transportasi: Ocean,Air

    Tandha neon iki apik kanggo bar, ruangan kolam, restoran lan kamar game padha! Ukiran neon koktail digawe saka lampu neon warna pink utawa lemon kuning. Tandha bisa dipasang ing tembok utawa digantung. Fitur Desain: bar ngombe Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis...

    Hubungi Saiki

  • SUKU BUKA NEON UNTUK NEGARA

    SUKU BUKA NEON UNTUK NEGARA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Bar anggur neon LED ditutup tandha-tandha kanggo bar ngombe, restoran, bar disko. Iku produk sing misuwur banget. Switch ON / OFF sing kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Bar mbukak ditutup Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • TUKANG LED NEON SIGN

    TUKANG LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Bar mbukak ditutup Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Open Neon Fleksibel Kasedhiya anti

    Hubungi Saiki

  • LARGE LED NEON SIGN BOARD

    LARGE LED NEON SIGN BOARD

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha

    Hubungi Saiki

  • LEMBAGA INDONES NEON SIGN

    LEMBAGA INDONES NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha

    Hubungi Saiki

  • NEGARA NEON SIGN

    NEGARA NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki