Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Pratandha Terbuka Lan Tutup - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pratandha Terbuka Lan Tutup)

  • LED NEON BAR LAMBANG SENTUK

    LED NEON BAR LAMBANG SENTUK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Bar anggur neon LED ditutup tandha kanggo bar ngombe, restoran, bar disko. Iku produk sing misuwur banget. Switch ON / OFF kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Bar mbukak ditutup Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • HAYU NGGAL WULANG NEON

    HAYU NGGAL WULANG NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Yen gaya pesta sampeyan luwih minimalis, inisial sing durung mesthi iki bakal ditindakake. Kajaba kanggo ngatur huruf, sampeyan uga bisa milih ukuran lan warna. Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • AUTO lan BIKE LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    AUTO lan BIKE LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iki digawe saka lampu neon sing warni lan warni sing bakal nangkep sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake lampu kanthi warni iki ing rak ing toko sampeyan. Cahya aksen sing apik Iki minangka bagean saka koleksi pratandha bisnis. Nalika dirancang kanggo digunakake ing njero ruangan, sampeyan uga bisa nggunakake lampu iki...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN UNIVERSE LED NEON GOLONGAN TINDAK

    TAMPILAN UNIVERSE LED NEON GOLONGAN TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha tangan digawe iki manawa bakal narik kawigaten kanthi bentuk ikonik. Kabeh jinis warna lan pola iku disenengi dening bocah, luwih becik ing kamar turu lan taman. Fitur Desain: Semesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha bisnis kanggo kasino, uga bisa dadi hiasan kanggo omah. Fitur Desain: Casino Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN WONG NEON SIGN

    TAMPILAN WONG NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Swiwine swiwine Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Ngatur Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Signage Terkenal Neon Fleksibel Kanggo nggunakake njero ruangan

    Hubungi Saiki

  • SUKU DUKUKA & DITUTUP

    SUKU DUKUKA & DITUTUP

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Neon LED mbukak tandha-tandha tertutup kanggo toko, toko, bar, restoran, supaya akeh bisnis. Toko 24 jam khusus. Iku produk sing misuwur banget. Switch ON / OFF kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Bukak ditutup Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN WALL MOUNTED LIT NEON

    TAMPILAN WALL MOUNTED LIT NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN WULANG NEON SIGN

    TAMPILAN WULANG NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

  • SEA PLANT LED NEON SIGNS

    SEA PLANT LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu neon LED luwih ramah lingkungan, luwih murah, luwih gampang diinstal, lan amarga umume dipasang ing lawang toko lan ora tekan ndhuwur dalan, bahaya safety sithik. Saka titik produksi, biaya uga kurang. Sawise kabeh, proses produksi lampu neon biasa luwih rumit, lan luwih digawe tangan. Disebutake yen butuh luwih...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN NEGERI TAMPILAN NEGARA LED NEON

    TAMPILAN NEGERI TAMPILAN NEGARA LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Dekorasi GAYA ora mung kain, buku, kopi, toko kue nanging uga kamar duwe budaya, crita, ngombe lan liya-liyane. Sampeyan ora mung tamu, omah adoh saka omah. Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN COCKTAIL LED NEON SIGN

    TAMPILAN COCKTAIL LED NEON SIGN

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Transportasi: Ocean,Air

    Tandha neon iki apik kanggo bar, ruangan kolam, restoran lan kamar game padha! Ukiran neon koktail digawe saka lampu neon warna pink utawa lemon kuning. Tandha bisa dipasang ing tembok utawa digantung. Fitur Desain: bar ngombe Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN WALL NEON LIGHT SIGN

    TAMPILAN WALL NEON LIGHT SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "omah yaiku endi atimu " Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN WONSEN TANJUNG TANPA CAHAYA

    TAMPILAN WONSEN TANJUNG TANPA CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Aku. A palsu ARTIS " Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN NGENTOT NEGARA NEGARA

    TAMPILAN NGENTOT NEGARA NEGARA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "AKU KANGGO MAJAWA" Fitur Desain: Dekorasi omah Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TAMBAHAN PERKEMBANGAN NEON TAMPILAN

    TAMBAHAN PERKEMBANGAN NEON TAMPILAN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon toko sampeyan, pariwara lampu khusus lan unik & pratandha cahya. Fitur Desain: Tandha blanja Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN NEGERI NEGARA

    TAMPILAN NEGERI NEGARA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Paribasan, ukara iklan, gambar, ---- kanggo omah, toko, restoran, hotel, toko, ----. Panggunaan sing paling akeh, pilihan sing paling apik kanggo dekorasi lampu. Tandha neon tandha khusus, huruf neon & tandha gambar unik lan lampu dekorasi kanggo bisnis sampeyan, lampu neon vintaj. Fitur Desain: Toko hiasan seni...

    Hubungi Saiki

  • KOLEKSI GRATIS NEON TAMPILAN

    KOLEKSI GRATIS NEON TAMPILAN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Dekorasi neon menehi tandha cahya kanggo kabeh toko ing sekitar sampeyan. Fitur Desain: Koleksi fashion Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN RUMAH NEON GAMPANG

    TAMPILAN RUMAH NEON GAMPANG

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Cahya neon kanggo pesta omah lan dekorasi omah, apik banget lan romantis. Fitur Desain: Dekorasi omah Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • HEART lan LOVE NEON LIGHT SIGNS

    HEART lan LOVE NEON LIGHT SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LOVE HEART papan tandha neon kanggo dekorasi kamar, uga kanggo pesta lan pesta. Manis, anget lan romantis. Fitur Desain: Tresna & ati Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN PROJEK PENTING

    TAMPILAN PROJEK PENTING

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha lan jalur neon bisnis njaba kanggo pariwara, arahan lan dekorasi. Fitur Desain: Proyek njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN LED TANPA NEON SIGN LOGO

    TAMPILAN LED TANPA NEON SIGN LOGO

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LEE SIGNAGE kanggo distributor koleksi LEE, nyimpen, papan dolanan Logo khusus khusus kalebu huruf lan pola. Priksa lampu sampeyan logo, digunakake kanggo pariwara merek. Pamasangan gampang lan ganti papan tetep. Fitur Desain: logo LEE Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya...

    Hubungi Saiki

  • BUSINESS WHITE MUKA Tandha Tutup

    BUSINESS WHITE MUKA Tandha Tutup

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LED mbukak tandha mlebu kanggo toko, toko, restoran, bar anggur, bar disko, stasiun petro. Iku produk sing misuwur banget. Werna siji lan warni kasedhiya. Toko khusus lan stasiun petro khusus. Switch ON / OFF kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Tandha mbukak bisnis Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN LED NEON ILLUMINATED

    TAMPILAN LED NEON ILLUMINATED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Sepatu neon tandha kanggo toko sepatu, loro warna lan warna sing kasedhiya. Gantung utawa dipasang ing jendela toko utawa tembok sampeyan. Fitur Desain: Sepatu Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki