Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Pratandha Terbuka Metu Njaba - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 1 Produk kanggo Pratandha Terbuka Metu Njaba)

  • SKIING LED NEON GAMPANG TINDAK

    SKIING LED NEON GAMPANG TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu kasebut minangka bentuk salju sing salju. Apik kanggo panyiapan tema musim dingin utawa minangka hiasan Natal kanggo omah sampeyan! Fitur Desain: Musim Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon

    Hubungi Saiki

Kategori

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki