Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Surat Neon - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Surat Neon)

  • WALL DECORATION LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    WALL DECORATION LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tembok tandha neon gedhe diklumpukake kabeh sing pengin dituduhake. Ora mung tembok hiasan, uga papan pariwara kanggo nuduhake produk, bar, hotel, layanan, toko lan hotel sampeyan. Fitur Desain: Tembok tandha Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • NEGARAAN MARK LED NEON LETTERS

    NEGARAAN MARK LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    MARKING BISNES minangka papan sing gampang nuduhake jeneng lan produk toko, toko lan perusahaan. Pamasangan sing gampang, daya murah lan regane murah. Kabeh jinis warna lan anti banyu kasedhiya. Fitur Desain: Teks Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon...

    Hubungi Saiki

  • PERNIAGAAN NEGERI LED NEON LETTERS

    PERNIAGAAN NEGERI LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    PERNIAGAAN NEGARA ora mung dekorasi toko sampeyan uga ngiklanake. Werna siji utawa warni, fokus mripat wong. Kabeh jinis teks lan gambar kasedhiya. Fitur Desain: Teks Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LUKISAN NEGARA GAYA LED NEGERI

    LUKISAN NEGARA GAYA LED NEGERI

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    KANGGO SEMASA nuduhake bathi, sehat & sugih, kekaburan & kesetiaan. Digunakake ing China, restoran lan perusahaan China. Werna abang lan bunder sing populer. Fitur Desain: Cina Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • NEGARA NEGARA NEGARA LED NEON

    NEGARA NEGARA NEGARA LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    NEGERI CUSTOM nuduhake logo Pribadi, jeneng toko, jeneng perusahaan, jeneng toko, jeneng alamat, lan apa sing sampeyan pengin. Prasaja, kaendahan, unik lan busana. Hadiah apik kanggo kulawarga & kanca. Fitur Desain: merek bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis...

    Hubungi Saiki

  • NEGARA NEGARA PIRANG WANG GIRL'S NEON LETTERS

    NEGARA NEGARA PIRANG WANG GIRL'S NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

  • ANGEL LADY LED NEON LETTERS

    ANGEL LADY LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Budaya lan hiasan ANGEL LADY kelas dhuwur, papan sing populer kanggo seniman enom, wanita kecantikan lan pemuda busana seneng, nyaman lan ngendhokke. Sampeyan bakal lali kabeh kasusahan ing kene. Prawan, seneng karo kopi, buku, musik, jajan, ---. Aku neng kana, ana ngendi? Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • LETTERS LED LIVE LED LED

    LETTERS LED LIVE LED LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LIVE Life Budaya lan tembok hiasan cocog kanggo omah, studio, salon, restoran, hotel, ----. Urip kanthi vanili cilik, kenangan paling nyenengake digawe nalika diklumpukake ing meja. Sugeng santai uripmu. Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • KOMPUTER SIGN LED NEON LED

    KOMPUTER SIGN LED NEON LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tembok tembok ruangan menehi tandha ora mung dekorasi ing kamar omah lan hotel, nanging uga iklan ing studio kuku utawa salon. Anget, manis, apik kaya ing pawonganmu. Aku seneng koyo iki, apa bisa saya suwe? Aja kuwatir, kurang voltase sithik (DC12V). Ora mung kaendahan nanging uga aman, Peggy kudu tresna. Fitur...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN NEGERI TAMPILAN NEGARA LED NEON

    TAMPILAN NEGERI TAMPILAN NEGARA LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Dekorasi GAYA ora mung kain, buku, kopi, toko kue nanging uga kamar duwe budaya, crita, ngombe lan liya-liyane. Sampeyan ora mung tamu, omah adoh saka omah. Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • PUTIH LED PUTIH LED NEON

    PUTIH LED PUTIH LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    PUTIH LAMPIRAN PUTIH ING teks lan gaya, gampang diinstal ing ngendi wae. Prasaja lan jelas kanggo nyebut logo, iklan ing toko lan restoran sampeyan. Lan lampu kamar turu sampeyan. Fitur Desain: Huruf putih Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon...

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR KOMPUTER KAYU LED NEON

    LEMBAR KOMPUTER KAYU LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    BOARD DECORATION CUSTOM lampu ing kamar turu, dekorasi kopi, buku, musik lan toko kue. Unik lan pribadi. Uga hadiah apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Fitur Desain: Huruf Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon...

    Hubungi Saiki

  • HEART LAPORAN LED NEON

    HEART LAPORAN LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    HEART dipadhakake kanggo pacangan ing omah, kanggo tamu sing apik banget kanggo toko kuku, kaendahan, toko spa. Uga populer ing bar, klub, hotel. Romantis lan manis. Hadiah pilihan pisanan kanggo kulawarga. Voltase sithik (DC12V), aman lan tresna kanggo kulawarga, bocah lan tamu. Fitur Desain: Wangun ati Werna: Akeh...

    Hubungi Saiki

  • GAMPANG SUKU NEGARA LED NEON

    GAMPANG SUKU NEGARA LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Aku tresna sampeyan hadiah kanggo pacangan, kulawarga. Gampang dipasang ing omah, taman kanak-kanak, taman dolanan. 4 warna kanggo 4 huruf. Ukuran lan jinis sing cocog. Fitur Desain: Tresna Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LETTERS NEGARA PERSONALISI SIGN LED

    LETTERS NEGARA PERSONALISI SIGN LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha Khusus miturut katrangan, serat utawa gambar, tandha-tandha huruf neon khusus sing bakal sampeyan tampa. Opsi voltase DC12V - 24V, AC 110V-230V. 3 dina kerja wektu kiriman, 24 jam nggambar lan layanan konsultasi. Pakar tandha neon sing ditunjuk ing sekitar sampeyan. Fitur Desain: Huruf Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS

    BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    GAMPANG JAWA NGOMBLIK INGGRIS minangka papan ulang tahun khusus kanggo pesta omah. GAMPANG HARI ING Tandha hiasan ulang taun ing bar, perusahaan, hotel. Para kanca, sugeng ambal warsa. Fitur Desain: Ulang Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel...

    Hubungi Saiki

  • AD DECORATION LED NEON LETTERS

    AD DECORATION LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora mung urip sepele, uga puisi lan lelungan. Becik bisa ketemu, tansah mesem, ----. Tandha neon sing unik bakal dadi sampeyan, mung menehi tembung sampeyan, mula wiwiti anget. Fitur Desain: Roh Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • DECORATION BOARD LED NEON LETTERS

    DECORATION BOARD LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LETTER lan PATTERNS tandha khas unik, sembarang huruf lan patter kasedhiya. Werna lan ukuran apa wae sing dikepengini. Fitur Desain: Surat & pola Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • TEKNET TEXT TEXT LED NEON

    TEKNET TEXT TEXT LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    TAMBAHAN TAMBAHAN BLUE minangka tandha khusus pribadi, cahya sing dipimpin biru kanthi tutup tabung putih utawa tabung tabung biru kanthi cahya pimpinan putih. Sembarang serat lan patter kasedhiya. Werna lan ukuran apa wae sing dikepengini. DC12V kanggo nggunakake omah, uga gampang diinstal. Fitur Desain: Huruf Werna:...

    Hubungi Saiki

  • TANPA PUTIH LED NEON

    TANPA PUTIH LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Pilihan sing paling apik kanggo wedding, pesta omah, hotel, liburan lan restoran mewah. Ora mung mewah kanggo bisnis, nanging uga kepenak lan anget kanggo omah. C oncise nanging ora sithik . Kepiye babagan aplikasi kanggo toko kembang, toko kopi, bar anggur? Fitur Desain: Ora mung serat Werna: Akeh warna kasedhiya...

    Hubungi Saiki

  • WONS WALL LED NEON LETTERS

    WONS WALL LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tembok huruf nyathet swasana, semangat. HAMPUNG Tembok huruf nggambarake pariwara, produk. CANTIK, SPA, NAILS Tembok huruf ditulis puisi katresnan utawa tembung sampeyan. Wingi minangka sejarah, sesuk dadi misteri, nanging dina iki minangka hadiah. Fitur Desain: Tembok tembung Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran:...

    Hubungi Saiki

  • BUSINESS SIGNS LED NEON LETTERS

    BUSINESS SIGNS LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha Usaha kanggo logo lan hiasan perusahaan, logo nyimpen lan iklan. Fitur Desain: Tandha bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon

    Hubungi Saiki

  • LETTERS NEGARA GAMPANG TENAGA BESAR

    LETTERS NEGARA GAMPANG TENAGA BESAR

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    WALL ADIGTISEMENT BIG nuduhake logo, merek, jeneng perusahaan. Werna apik lan apik banget. Uga bisa digunakake minangka pandhuan lantai komersial lan pandhuan bangunan kuliah. Apa wae, apa sing sampeyan pengin ing panggung gedhe iki. Fitur Desain: Tembok tandha bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang...

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN WULANG NEON SIGN

    TAMPILAN WULANG NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki