Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Surat Signage Terkenal - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 8 Produk kanggo Surat Signage Terkenal)

  • NEGARAAN MARK LED NEON LETTERS

    NEGARAAN MARK LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    MARKING BISNES minangka papan sing gampang nuduhake jeneng lan produk saka toko, toko lan perusahaan. Pamasangan sing gampang, daya murah lan regane murah. Kabeh jinis warna lan anti banyu kasedhiya. Fitur Desain: Teks Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali...

    Hubungi Saiki

  • Cahya NEON SIGNAGE LED

    Cahya NEON SIGNAGE LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "welcome menyang omahku jancok wis mandheg ngombe " Fitur Desain: Swiwine swiwine Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Signage Terkenal Neon

    Hubungi Saiki

  • GOLF LIGHT UP NEON SIGNAGE

    GOLF LIGHT UP NEON SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Umur lan kekiatan dawa: Adhedhasar teknologi LED, struktur anyar, supaya lampu iki bisa umure umur 10,000 jam ing kasus apa wae, relatif karo kaca neon, daya tahane ora bisa dipertanggungjawabake, iki uga minangka ciri LED lampu segar. Fitur Desain: Golf Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel...

    Hubungi Saiki

  • SIGNAGE Lampu LED LED NEON

    SIGNAGE Lampu LED LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon sing unik kanggo restoran BBQ lan panganan khusus saka restoran, lampu sing anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien sampeyan. Fitur Desain: BBQ & restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LED BEER SIGNAGE NEON LIGHTS

    LED BEER SIGNAGE NEON LIGHTS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha BEER LED kanggo distributor & toko HEINEKEN. Ora mung logo uga iklan ing toko, klub, bar anggur, disco bar lan restoran. Signage khusus khusus kalebu logo bisnis & merek. Priksa jeneng logo sampeyan kanthi terang, luwih jelas lan cantik. Pamasangan gampang lan ganti papan tetep. Fitur Desain: logo bir...

    Hubungi Saiki

  • LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha bisnis kanggo kasino, uga bisa dadi hiasan kanggo omah. Fitur Desain: Casino Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • WALL DECORATION LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    WALL DECORATION LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tembok tandha neon gedhe diklumpukake kabeh sing pengin dituduhake. Ora mung tembok hiasan, uga papan pariwara kanggo nuduhake produk, bar, hotel, layanan, toko lan hotel sampeyan. Fitur Desain: Tembok tandha Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • AUTO lan BIKE LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    AUTO lan BIKE LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iki digawe saka lampu neon sing warni lan warni sing bakal nangkep sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake lampu kanthi warni iki ing rak ing toko sampeyan. Cahya aksen sing apik Iki minangka bagéan saka koleksi pratandha bisnis. Nalika dirancang kanggo digunakake ing njero ruangan, sampeyan uga bisa nggunakake lampu iki...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki