Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Tandha Bar Customed - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Tandha Bar Customed)

  • PUB LED NEON SIGN DECORATION

    PUB LED NEON SIGN DECORATION

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "sampeyan duwe crita aku duwe anggur " Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LAMPIRAN BAR NEON

    LAMPIRAN BAR NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "jack daniel " Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BAR LED NEON SIGNS

    BAR LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang bir sing adhem! Yen sampeyan prawan, jus, kopi lan koktail uga kasedhiya. Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • GAMBAR BAR NEON SIGN

    GAMBAR BAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang ngombe sing adhem nalika musim panas! Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR LED NEON LAMPU

    LEMBAR LED NEON LAMPU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel Kasedhiya anti

    Hubungi Saiki

  • BAR LED NEON CAHAYA

    BAR LED NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "BOSTON RED SOX " Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • KANGGUTAN BARANG NEON KANGGO

    KANGGUTAN BARANG NEON KANGGO

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Cheers " Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • KANGGO BAR NEON SIGN

    KANGGO BAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Bir Bener" Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kudus mabur. Fitur Desain: Ghost Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • WEDDING GAMBAR NEON SIGN

    WEDDING GAMBAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iku ora mung kanggo taun 80-an maneh. Yen sampeyan nggoleki cemlorot khusus kanggo resepsi manten sampeyan , ora ana sing madhangi luwih saka tandha neon. Apa sampeyan nggoleki ujaran romantis utawa jeneng sampeyan ing lampu, priksa pratandha pernikahan neon iki. Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • GAMPANG TANGGAL BENTUK BAR NEON

    GAMPANG TANGGAL BENTUK BAR NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan tandha Neon kanggo nyimpen, restoran lan bar. Fitur Desain: Papan AD Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk:

    Hubungi Saiki

  • TINDAKAN PLAZA NEON Tandha

    TINDAKAN PLAZA NEON Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Menara bisnis ing njero ruangan menara koleksi, proyek hiasan ing mall. Fitur Desain: Dekorasi Plaza Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha

    Hubungi Saiki

  • BAR DECORATION LED NEON SIGNS

    BAR DECORATION LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iku nampilake tali neon tali fleksibel tinimbang tabung kaca. Iki dipasang ing tembok kanthi ngawut-awut utawa digantung ing tembok kanthi tali stainless steel, sing mlaku kanthi meneng lan luwih efisien tinimbang bolam pijar. Fitur Desain: Dekorasi bar / klub Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel...

    Hubungi Saiki

  • BEER BAR DECORATION NEON SIGNS

    BEER BAR DECORATION NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon hiasan Bar & restoran, lampu sing anget lan manis kanggo narik lan tetep dadi klien. Gambar sing warni lan apik kabeh pengin, tandha unik, tandha apik tenan. Fitur Desain: Bar musik Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis

    Hubungi Saiki

  • MUSIK BAR NEON LAMPIRAN CAMPURAN

    MUSIK BAR NEON LAMPIRAN CAMPURAN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Nampilake jalur neon warna-warni, LED fleksibel kanthi cemlorot mesum sing anget, sing mlaku kanthi meneng lan luwih efisien tinimbang bolam pijar. Fitur Desain: Bar musik Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • KANGGUTAN BARU NEON CAMPURAN CAHAYA

    KANGGUTAN BARU NEON CAMPURAN CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang bir sing adhem! Yen sampeyan prawan, jus, kopi lan koktail uga kasedhiya. Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • COFFEE BAR NEON LIGHT SINGS

    COFFEE BAR NEON LIGHT SINGS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kopi kopi, hotel, bar anggur lan pratandha hiasan restoran neon, lampu anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien sampeyan. Fitur Desain: Bar kopi Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN

    BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon merek bisnis kanggo restoran, bar lan restoran. Lampu anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien sampeyan. Gambar sing warni lan apik kabeh pengin, tandha unik, tandha apik tenan. Fitur Desain: Bar kopi Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis

    Hubungi Saiki

  • TAHAPAN TAHUN BARU NEGARA GAMPANG

    TAHAPAN TAHUN BARU NEGARA GAMPANG

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Sugeng taun anyar. Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Fitur Desain: Merry X'mas Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • Tandha Cahaya TAHAN BARU

    Tandha Cahaya TAHAN BARU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Fitur Desain: Sugeng taun anyar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR AUTOMOTIF NEON SIGN LOGO

    LEMBAR AUTOMOTIF NEON SIGN LOGO

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha AUTOMOTIF kanggo distributor & toko BENZ. Werna warna lan warni, ora mung logo uga iklan ing bandara lan toko. Signage khusus khusus kalebu jeneng & logo bisnis. Priksa lampu jeneng logo sampeyan, Instal gampang lan ganti papan tetep. Fitur Desain: logo otomatis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran:...

    Hubungi Saiki

  • BUSINESS WHITE MUKA Tandha Tutup

    BUSINESS WHITE MUKA Tandha Tutup

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LED mbukak tandha mlebu kanggo toko, toko, restoran, bar anggur, bar disko, stasiun petro. Iku produk sing misuwur banget. Werna siji lan warni kasedhiya. Toko khusus lan stasiun petro khusus. Switch ON / OFF sing kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Tandha mbukak bisnis Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • LED NEON BAR LAMBANG SENTUK

    LED NEON BAR LAMBANG SENTUK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Bar anggur neon LED ditutup tandha-tandha kanggo bar ngombe, restoran, bar disko. Iku produk sing misuwur banget. Switch ON / OFF sing kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Bar mbukak ditutup Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR KOMPUTER KAYU LED NEON LETTERS

    LEMBAR KOMPUTER KAYU LED NEON LETTERS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    BOARD DECORATION CUSTOM lampu ing kamar turu, dekorasi kopi, buku, musik lan toko kue. Unik lan pribadi. Uga hadiah apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Fitur Desain: Huruf Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki