Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Tandha Bar Kanthi Pribadi Karo Lampu - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Tandha Bar Kanthi Pribadi Karo Lampu)

  • RESTAURANT NEON LIGHTING DECORATION

    RESTAURANT NEON LIGHTING DECORATION

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "CRAZY CAO HOTPOT KELAS " Tandha neon restoran khusus. Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali

    Hubungi Saiki

  • MINI BAR NEON CAHAYA

    MINI BAR NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang ngombe sing adhem nalika musim panas! Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Tandha neon apik. Tandha neon sing apik banget. Tandha restoran neon. Tandha LED kanggo restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya...

    Hubungi Saiki

  • WEDDING GAMBAR NEON SIGN

    WEDDING GAMBAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iku ora mung kanggo taun 80-an maneh. Yen sampeyan nggoleki cemlorot khusus kanggo resepsi manten sampeyan , ora ana sing madhangi luwih saka tandha neon. Apa sampeyan nggoleki ujaran romantis utawa jeneng sampeyan ing lampu, priksa pratandha pernikahan neon iki. Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Sepatu seni hiasan sing nyenengake iki digawe saka lampu neon abang, ijo, utawa biru. Gampang digunakake lan bisa digantung ing tembok. Fitur Desain: Otomatis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK

    YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora mung serat utawa pola polos, uga bisa dicampur dadi siji. Mung wenehi gambar lan ukuran, utawa panjaluk. Aku bakal menehi tandha neon pribadi sing unik, sampeyan bakal dadi wong sing paling apik banget ing dalan iki. Fitur Desain: Toko yoga Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m...

    Hubungi Saiki

  • LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK

    LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Digawe saka tali neon fleksibel gawang tinimbang tabung kaca, dipasang menyang potongan kontur akrilik sing jelas. Akrilik duwe rong bolongan sing wis dilatih ing mburi kanthi gampang digantung lan dipasang! Fitur Desain: Wanita jinis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya...

    Hubungi Saiki

  • ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK

    ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Cekake omah, restoran utawa bar ing omah sing cerah karo Arca Angel Wings Neon! Arca bertema kewan iki digawe saka lampu neon warna-warni sing diwujudake minangka outline malaikat mabur. Gampang digunakake lan bisa digantung utawa dipasang ing tembok. Fitur Desain: FINGING ANGEL WINGS I Werna: Akeh warna kasedhiya...

    Hubungi Saiki

  • ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK

    ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan sing disenengi saben pengunjung sing pengin njupuk foto. Pusat panggung, nyawang mripatmu. Sampeyan uga bisa mlebu ing tandha logo neon kanggo pariwara. Kesenian iki digawe saka lampu neon warna-warni sing dibentuk kanthi garis swiwi swiwi sing mabur. Gampang digunakake lan bisa digantung utawa dipasang ing...

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR LED NEON LAMPU

    LEMBAR LED NEON LAMPU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Tembok budaya Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel Kasedhiya anti

    Hubungi Saiki

  • LEMBAR KOMPUTER KAYU LED NEON

    LEMBAR KOMPUTER KAYU LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    BOARD DECORATION CUSTOM lampu ing kamar turu, dekorasi kopi, buku, musik lan toko kue. Unik lan pribadi. Uga hadiah apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Fitur Desain: Huruf Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Surat Neon...

    Hubungi Saiki

  • LAMPU LED NEON SIGN

    LAMPU LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Lampu bolt neon . Fitur Desain: Seri ngarep Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • LAMPIRAN BAR NEON

    LAMPIRAN BAR NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "jack daniel " Tandha neon khusus. Tandha sing ditrapake khusus. Tandha LED kanggo restoran. Lampu neon hiasan LED. Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • BAR LED NEON SIGNS

    BAR LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang bir sing adhem! Yen sampeyan prawan, jus, kopi lan koktail uga kasedhiya. Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • GAMBAR BAR NEON SIGN

    GAMBAR BAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang ngombe sing adhem nalika musim panas! Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Tandha neon apik. Tandha neon sing apik banget. Tandha restoran neon. Tandha LED kanggo restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya...

    Hubungi Saiki

  • RUMAH ING NEON LAMPU

    RUMAH ING NEON LAMPU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    " tresna" Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis

    Hubungi Saiki

  • BAR LED NEON CAHAYA

    BAR LED NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "BOSTON RED SOX " Papan ilmiah. Tandha lampu Custom. Tandha akrilik LED sing murup. Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • KANGGUTAN BARANG NEON KANGGO

    KANGGUTAN BARANG NEON KANGGO

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Cheers " Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • KANGGO BAR NEON SIGN

    KANGGO BAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Lampu LED" Tengen Tengen "Lampu LED" Tandha bir LED. Tandha neon restoran khusus. Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kudus mabur. Fitur Desain: Ghost Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • Lampu LED EONLES

    Lampu LED EONLES

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Keamanan: Strip neon LED ora mbutuhake voltase 15,000V sing dhuwur nalika operasi ing tabung neon kaca, dene jalur neon LED bisa dioperasikake kanthi normal kanthi voltase sithik 12V, kejut lan panas sing aman, aman banget kanggo digunakake. Tandha neon restoran pribadi, lampu neon hiasan LED sing unik. Fitur Desain:...

    Hubungi Saiki

  • MAN CAVE LED LAMPU NEON SIGN

    MAN CAVE LED LAMPU NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    MAN CAVE tandha neon khusus. Tandha akrilik LED sing murup. Fitur Desain: Gua wong Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • GAMPANG TANGGAL BENTUK BAR NEON

    GAMPANG TANGGAL BENTUK BAR NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan tandha Neon kanggo nyimpen, restoran lan bar. Papan tandha khusus, tandha unik & lampu dekorasi ing papan akrilik , lampu neon vintaj. Fitur Desain: Papan AD Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar:

    Hubungi Saiki

  • TINDAKAN PLAZA NEON Tandha

    TINDAKAN PLAZA NEON Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Menara bisnis ing njero ruangan menara koleksi, proyek hiasan ing mall. Lampu neon hiasan LED ing festival kasebut. Lampu neon LED fleksibel kanggo dekorasi toko. Fitur Desain: Dekorasi Plaza Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis

    Hubungi Saiki

  • BAR DECORATION LED NEON SIGNS

    BAR DECORATION LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Iku nampilake tali neon tali fleksibel tinimbang tabung kaca. Iki dipasang ing tembok kanthi ngawut-awut utawa digantung ing tembok kanthi tali stainless steel, sing mlaku kanthi meneng lan luwih efisien tinimbang bolam pijar. Tandha neon tandha khusus, tandha unik & lampu dekorasi kanggo bisnis sampeyan, lampu...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki