Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Tandha Cahaya Estetik - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 12 Produk kanggo Tandha Cahaya Estetik)

  • PEGGY LED NEON LIGHT

    PEGGY LED NEON LIGHT

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Bocah-bocah Peggy. Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu

    Hubungi Saiki

  • BUDWEISER LED NEON CAHAYA

    BUDWEISER LED NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "BATANG ROLLING 1989 TOUR " Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BAR LED NEON CAHAYA

    BAR LED NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "BOSTON RED SOX " Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kudus mabur. Fitur Desain: Ghost Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • WEDDING LED NEON CAHAYA

    WEDDING LED NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    " welcome to wedding kita" Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis

    Hubungi Saiki

  • LIRIK LAMPIRAN CAMPUR CAHAYA

    LIRIK LAMPIRAN CAMPUR CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Neon fleksibel LED minangka produk dekorasi lampu linear profesional. Sanajan katon kaya tabung neon kaca, mula bisa ditekuk. Nduwe fungsi shatterproof lan anti banyu. Bisa digunakake ing jero ruangan lan ing njero ruangan. Fitur Desain: Baseball Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m...

    Hubungi Saiki

  • TINDAKAN PLAZA NEON Tandha

    TINDAKAN PLAZA NEON Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Menara bisnis ing njero ruangan menara koleksi, proyek hiasan ing mall. Fitur Desain: Dekorasi Plaza Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha

    Hubungi Saiki

  • COSMETIC STORE NEON SIGN Cahaya

    COSMETIC STORE NEON SIGN Cahaya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Dekorasi lampu neon kosmetik lan tandha-tandha, produk khusus lan tandha logo. Fitur Desain: Toko kosmetik Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon Tandha

    Hubungi Saiki

  • KANGGUTAN BARU NEON CAMPURAN CAHAYA

    KANGGUTAN BARU NEON CAMPURAN CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang bir sing adhem! Yen sampeyan prawan, jus, kopi lan koktail uga kasedhiya. Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • Tandha Cahaya TAHAN BARU

    Tandha Cahaya TAHAN BARU

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Fitur Desain: Sugeng taun anyar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BUSINESS WHITE MUKA Tandha Tutup

    BUSINESS WHITE MUKA Tandha Tutup

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LED mbukak tandha mlebu kanggo toko, toko, restoran, bar anggur, bar disko, stasiun petro. Iku produk sing misuwur banget. Werna siji lan warni kasedhiya. Toko khusus lan stasiun petro khusus. Switch ON / OFF sing kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Tandha mbukak bisnis Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Sepatu seni hiasan sing nyenengake iki digawe saka lampu neon abang, ijo, utawa biru. Gampang digunakake lan bisa digantung ing tembok. Fitur Desain: Otomatis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki