Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Tandha Cahya Kanggo Omah - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 15 Produk kanggo Tandha Cahya Kanggo Omah)

  • CARTOON LED NEON SIGN

    CARTOON LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis

    Hubungi Saiki

  • SUPERMAN LIGHTED NEON SIGN

    SUPERMAN LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Superman" kita Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    AUTO LED NEON ILLUMINATED Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Sepatu seni hiasan sing nyenengake iki digawe saka lampu neon abang, ijo, utawa biru. Gampang digunakake lan bisa digantung ing tembok. Fitur Desain: Otomatis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • Cahya NEON SIGNAGE LED

    Cahya NEON SIGNAGE LED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "welcome menyang omahku jancok wis mandheg ngombe " Fitur Desain: Swiwine swiwine Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Signage Terkenal Neon

    Hubungi Saiki

  • KANGGUTAN BARANG NEON KANGGO

    KANGGUTAN BARANG NEON KANGGO

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Cheers " Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • KANGGO BAR NEON SIGN

    KANGGO BAR NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Lampu LED" Tengen Tengen "Lampu LED" Tandha bir LED. Tandha neon restoran khusus. Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    Tandha GHOST LIGHTED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kudus mabur. Fitur Desain: Ghost Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali

    Hubungi Saiki

  • CARTOON NEON SIGN Cahya

    CARTOON NEON SIGN Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Fitur Desain: Cartoon Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali Fleksibel Gunakake njero ruangan

    Hubungi Saiki

  • KANGGO ING SUKU DUMADI TANPA NEGARA

    KANGGO ING SUKU DUMADI TANPA NEGARA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Plaza gedhe & dekorasi taman neon, bangunan kutha sing misuwur ing jagad iki. Panggunaan njero ruangan lan ruangan. Lampu neon njaba. Tandha lampu LED njaba. Tandha LED khusus ruangan. Fitur Desain: Bangunan kutha Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • SALAH KANGGO WANGGO

    SALAH KANGGO WANGGO

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Trend kawinan akrilik sing apik lan transparan wis alon-alon mbukak kaca kita kanggo saiki, nanging kita mikir yen wektu sing luwih dhuwur dikepengini dadi pernikahan ing endi wae ing taun 2019. Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • TINDAKAN PLAZA NEON Tandha

    TINDAKAN PLAZA NEON Tandha

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Menara bisnis ing njero ruangan menara koleksi, proyek hiasan ing mall. Lampu neon hiasan LED ing festival kasebut. Lampu neon LED fleksibel kanggo dekorasi toko. Fitur Desain: Dekorasi Plaza Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis

    Hubungi Saiki

  • NAILS STORE NEON SIGN Cahya

    NAILS STORE NEON SIGN Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha merek bisnis ing jendela lan lampu dekorasi ing ruangan toko. Lampu sing anget lan manis narik tamu sampeyan nemokake toko lan senenge tetep suwe. Ora mung tandha-tandha neon tandha neon, kabeh jinis tandha neon tandha sing pengin kasedhiya. Fitur Desain: Toko kuku Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom...

    Hubungi Saiki

  • HEART LED NEON Cahya SIGNS

    HEART LED NEON Cahya SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Cahya jendhela, kamar utawa kamar turu bocah cilik nganggo Lampu Dinding Lampu Dinten Neon Gaya Valentine Neon Gaya iki! Apik kanggo pesta Valentine utawa dina sing paling manis. Fitur Desain: Ati Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis

    Hubungi Saiki

  • SIGNS LAMPIRAN NEON Cahya

    SIGNS LAMPIRAN NEON Cahya

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max. Sugeng taun anyar. Fitur Desain: Natal Merry Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BUSINESS WHITE MUKA Tandha Tutup

    BUSINESS WHITE MUKA Tandha Tutup

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LED mbukak tandha mlebu kanggo toko, toko, restoran, bar anggur, bar disko, stasiun petro. Iku produk sing misuwur banget. Werna siji lan warni kasedhiya. Toko khusus lan stasiun petro khusus. Switch ON / OFF kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V. Fitur Desain: Tandha mbukak bisnis Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki