Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Tandha Neon Khusus - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Tandha Neon Khusus)

  • NEGARA LED NEON GOLONGAN TINDAK

    NEGARA LED NEON GOLONGAN TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan tandha neon khusus nuduhake merek, logo, produk, layanan sampeyan. Uga lampu hiasan sing unik kanggo narik kawigaten wong. Fitur Desain: Bisnis Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • SIGNS PENTING FESTIVAL NEON

    SIGNS PENTING FESTIVAL NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Koleksi hiasan tandha tandha ing plaza bisnis, mall, pusat komersial. Tandha neon khusus, tandha bisnis ruangan, lampu neon pribadi. Fitur Desain: Festival Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • SIGNAGE Lampu LED LED NEON

    SIGNAGE Lampu LED LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon sing unik kanggo restoran BBQ lan panganan khusus saka restoran, lampu sing anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien sampeyan. Tandha neon khusus LED, signage khusus kanggo bisnis. Fitur Desain: BBQ & restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m...

    Hubungi Saiki

  • STORE LED NEON LIGHT SIGNS

    STORE LED NEON LIGHT SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha tandha neon khusus, tandha neon logo sampeyan, signage bercahya hiasan. Fitur Desain: Dekorasi nyimpen Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha Neon

    Hubungi Saiki

  • LEMBAGA TANJUNG NEON SIGN

    LEMBAGA TANJUNG NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon khusus Custom, signage murup, papan tandha neon LED. Tandha lampu neon LED Vintage minangka tabung gelas neon, nanging gampang dipasang, voltase aman, ora ringkih lan fleksibel. Fitur Desain: Toko merek Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon...

    Hubungi Saiki

  • SPORT LED NEON LIGHT SIGNS

    SPORT LED NEON LIGHT SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Neon pratandha koleksi kanggo olahraga. Tandha neon khusus LED kanggo nyimpen. Tandha neon toko pribadi. Fitur Desain: Olahraga Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar:

    Hubungi Saiki

  • ROUTE 66 LED NEON SIGN

    ROUTE 66 LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Efisien cahya sing dhuwur: Spektrum meh meh klempakan ing frekuensi lampu sing katon, efisiensi bisa nganti 80% -90%, lan efisiensi lampu cahya sing katon kanthi cahya cahya sing padha mung 10% -20%. Tandha neon restoran pribadi, tandha-tandha neon khusus, menehi tandha-tandha saka logo. Fitur Desain: Rute 66 Werna:...

    Hubungi Saiki

  • TEMPAT & INGGRUK ING NEGARA TANGAN

    TEMPAT & INGGRUK ING NEGARA TANGAN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kualitas cahya sing dhuwur: Amarga ora ana sinar ultraviolet lan inframerah ing spektrum, ora ana sinar panas lan ora ana radiasi, sing minangka sumber pencahyaan ijo sing khas. Tandha neon khusus. Signage LED murup. Tandha neon restoran sing khas. Tandha sing ditrapake khusus. Fitur Desain: Jupuk Werna: Akeh warna...

    Hubungi Saiki

  • TANGAN NEGARA SUPERMAN LIGHTED

    TANGAN NEGARA SUPERMAN LIGHTED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Konsumsi energi sing sithik: kekuwatan unit siji umume 0.05-1W. Iki bisa diatur miturut kabutuhan beda liwat kluster. Arang digunakake minangka sumber cahya. Konsumsi listrik mung 10% lampu pijar biasa miturut padhang sing padha. Signage neon LED. Tandha neon khusus. Tandha lampu Custom. Fitur Desain: Superman Werna:...

    Hubungi Saiki

  • TAMBAHAN CAMPURAN CANGGIH

    TAMBAHAN CAMPURAN CANGGIH

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon khusus. Signage sing disinari khusus kanggo toko sampeyan. Papan tandha LED. Fitur Desain: Motor Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • MAN CAVE LED LAMPU NEON SIGN

    MAN CAVE LED LAMPU NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    MAN CAVE tandha neon khusus. Tandha akrilik LED sing murup. Fitur Desain: Gua wong Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • TANGAN NEGARA HARLEY ILLUMINATED

    TANGAN NEGARA HARLEY ILLUMINATED

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Voltase sithik aman, konsumsi lampu neon LED sithik, amarga sumber cahya iku LED, saengga sajrone 12V, bisa mlaku kanthi normal. Tandha neon khusus, pratandha neon restoran sing unik. Fitur Desain: Harley Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis

    Hubungi Saiki

  • GOLF LIGHT UP NEON SIGNAGE

    GOLF LIGHT UP NEON SIGNAGE

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Umur lan kekiatan dawa: Adhedhasar teknologi LED, struktur anyar, supaya lampu iki bisa umure umur 10,000 jam ing kasus apa wae, relatif karo kaca neon, daya tahane ora bisa dipertanggungjawabake, iki uga minangka ciri LED lampu segar. Signage LED murup. Tandha sing ditrapake khusus. Tandha neon khusus. Tandha lampu...

    Hubungi Saiki

  • FENDER MUSIK NEON SIGN

    FENDER MUSIK NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ngirit energi: Lampu neon LED bisa ngirit luwih saka 70% biaya konsumsi energi saka tabung neon kaca tradisional. Tandha neon khusus kanggo restoran sampeyan, lampu neon fleksibel unik kanggo bisnis sampeyan. Fitur Desain: Fender Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis...

    Hubungi Saiki

  • BUDANG TANJUNG INDIANAPOLIS WARNA LED NEON SIGN

    BUDANG TANJUNG INDIANAPOLIS WARNA LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Strip neon fleksibel LED luwih populer tinimbang tabung gelas neon tradisional, lembut, gampang ditekuk, ora rapuh, cuttable, warni, lsp. Tandha neon khusus kanggo bisnis, tandha-tandha neon restoran sing unik, lampu neon hiasan LED. Fitur Desain: Cahya Bud Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel...

    Hubungi Saiki

  • SALON LED NEON SIGN

    SALON LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tembok ngarep lan aplikasi interior interior. Tandha neon khusus. Tandha akrilik LED sing murup. Tandha lampu Custom. Cahya pratandha logo. Fitur Desain: Seri nyimpen Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • BEER LED NEON SIGN

    BEER LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "CRAFT BEER" Tandha neon khusus. Signage LED murup. Tandha akrilik sing kena pengaruh. Tandha bir LED. Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • PUB NEON dibukak SIGN

    PUB NEON dibukak SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "Apik BUKU 70S BAR " Tandha neon khusus. Signage LED murup. Surat lampu LED. Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar:

    Hubungi Saiki

  • RAIDERS LED NEON SIGN

    RAIDERS LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "OAKLAND RAIDER" tandha neon khusus. Tandha lampu neon LED. Tandha akrilik sing disinari khusus. Fitur Desain: Seri restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • CHEERS LED NEON SIGN

    CHEERS LED NEON SIGN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha "Cheers" Tandha neon khusus. Surat lampu LED. Huruf LED khusus. Papan tandha LED. Tandha lampu neon LED. Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • BUDWEISER LED NEON CAHAYA

    BUDWEISER LED NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "BATANG ROLLING 1989 TOUR " Tandha neon khusus kanggo bisnis. Tandha neon restoran. Tandha akrilik LED sing murup. Tandha lampu Custom. Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar:

    Hubungi Saiki

  • LAMPIRAN BAR NEON

    LAMPIRAN BAR NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    "jack daniel " Tandha neon khusus. Tandha sing ditrapake khusus. Tandha LED kanggo restoran. Lampu neon hiasan LED. Fitur Desain: Seri bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

  • MINI BAR NEON CAHAYA

    MINI BAR NEON CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang ngombe sing adhem nalika musim panas! Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Tandha neon apik. Tandha neon sing apik banget. Tandha restoran neon. Tandha LED kanggo restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya...

    Hubungi Saiki

  • HAYU NGGAL WULANG NEON

    HAYU NGGAL WULANG NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Yen gaya pesta sampeyan luwih minimalis, inisial sing durung mesthi iki bakal ditindakake. Kajaba kanggo ngatur huruf, sampeyan uga bisa milih ukuran lan warna. Fitur Desain: Pernikahan lan pesta Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki