Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Tandha Neon Tandha - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Tandha Neon Tandha)

  • TANPA PUTIH LED NEON

    TANPA PUTIH LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Pilihan sing paling apik kanggo wedding, pesta omah, hotel, liburan lan restoran mewah. Ora mung mewah kanggo bisnis, nanging uga kepenak lan anget kanggo omah. C oncise nanging ora sithik . Kepiye babagan aplikasi kanggo toko kembang, toko kopi, bar anggur? Fitur Desain: Ora mung serat Werna: Akeh warna kasedhiya...

    Hubungi Saiki

  • KOLEKSI GRATIS NEON SIGN LOGO

    KOLEKSI GRATIS NEON SIGN LOGO

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    SIGNAGE KOLEKSI FASHION kanggo distributor & toko sandhangan. Werna warna lan warni, ora mung logo uga iklan ing toko, mall, plaza kutha, dalan blanja lan ing endi wae duwe blanja kain. Signage khusus khusus kalebu jeneng & logo bisnis. Menehi logo sampeyan, aku bakal menehi cahya kanggo logo luwih jelas lan...

    Hubungi Saiki

  • LAMPIRAN NEGARA DIREKAL

    LAMPIRAN NEGARA DIREKAL

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LAMPIRAN NEON SIGN LAMPIRAN tuku tamu kanggo tuku lan wong liya arep nindakake tujuane. Uga lampu hiasan kanggo toko, toko lan perusahaan. Iku cetha lan jelas kanggo fungsi lan dekorasi. Fitur Desain: Indikasi Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon...

    Hubungi Saiki

  • INDIKATOR NEON SIGN LAMPIRAN

    INDIKATOR NEON SIGN LAMPIRAN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LAMPIRAN NEON SIGN LAMPIRAN tuku tamu kanggo tuku lan wong liya arep nindakake tujuane. Tandha lucu kanggo nuntun sampeyan ing endi kamar klambi utawa jamban. Uga lampu hiasan kanggo toko, toko lan perusahaan. Iku cetha lan jelas kanggo fungsi lan dekorasi. Fitur Desain: Indikasi Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran:...

    Hubungi Saiki

  • INDIKATOR LED NEON SIGN LIGHTS

    INDIKATOR LED NEON SIGN LIGHTS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    LAMPIRAN NEON SIGN LAMPIRAN tuku tamu kanggo tuku lan wong liya arep nindakake tujuane. Lan pitunjuk marang toko nalika mbukak lan ditutup, ing endi motel utawa papan parkir. Tandha lucu kanggo nuntun sampeyan ing endi kamar klambi utawa jamban. Uga lampu hiasan kanggo toko, toko lan perusahaan. Iku cetha lan jelas...

    Hubungi Saiki

  • LED INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS

    LED INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    INDIKATOR NEON SIGN LIGHTS pandhuan tamu kanggo tuku lan wong liya arep entuk tujuan. Tandha lucu kanggo nuntun sampeyan ing endi yaiku bar anggur, bar kopi, kasino, hotel utawa papan parkir. Uga lampu hiasan kanggo toko, toko, restoran lan perusahaan. Iku cetha lan jelas kanggo fungsi lan dekorasi. Fitur Desain:...

    Hubungi Saiki

  • GAMPANG NEGARA NEGARA GAMPANG

    GAMPANG NEGARA NEGARA GAMPANG

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Introduksi apa sing sampeyan ngladeni lan khusus sampeyan. Uga lampu hiasan kanggo mbangun lingkungan sing apik. Wong bisa ndeleng adoh banget. Fitur Desain: Bangunan njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TAMPILAN PROJEK PENTING

    TAMPILAN PROJEK PENTING

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha lan jalur neon bisnis njaba kanggo pariwara, arahan lan dekorasi. Fitur Desain: Proyek njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • PROJEK LED PROJEK PENTING

    PROJEK LED PROJEK PENTING

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon LED "Tembok Besar", nuduhake bangunan lanskap kutha sing misuwur. Fitur Desain: Cahya njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED

    Hubungi Saiki

  • TANGAN NEGARA PENTING

    TANGAN NEGARA PENTING

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Papan tandha dekorasi kanggo hotel, jalan, taman, uga Patio. Fitur Desain: Dekorasi njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis

    Hubungi Saiki

  • PENTING LED NEON SIGNS

    PENTING LED NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Dekorasi lampu neon ruangan kanggo pesta pesta, pesta lan musik. Fitur Desain: Proyek njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha

    Hubungi Saiki

  • PERNIAGAAN NEGARA BENTUK NEGARA

    PERNIAGAAN NEGARA BENTUK NEGARA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha bisnis anti banyu utawa koleksi lampu hiasan. Hiasan lan iklan tandha menara, proyek bisnis ing plaza, mall lan alun-alun. Fitur Desain: Iklan njaba Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TANGAN NEGARA FESTIVAL MUSIK SENI

    TANGAN NEGARA FESTIVAL MUSIK SENI

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Proyek tandha njaba kanggo festival musik, pesta, pertunjukan bisnis. Fitur Desain: Festival musik Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TINGKATAN FESTIVAL NEON SIGNS

    TINGKATAN FESTIVAL NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Koleksi hiasan tandha tandha ing plaza bisnis, mall, pusat komersial. Fitur Desain: Festival Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk: Tandha

    Hubungi Saiki

  • RESTAURANT NEON SIGN LAMPIRAN

    RESTAURANT NEON SIGN LAMPIRAN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha dekorasi neon ing sirah, jendela utawa tembok restoran. Lampu anget lan manis kanggo narik kawigaten para klien sampeyan. Fitur Desain: Restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • TANGAN NEGARA RESTORAN NEGARA

    TANGAN NEGARA RESTORAN NEGARA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon dekorasi restoran, lampu sing anget lan manis supaya tetep dadi klien. Fitur Desain: Restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • SIGNAGE Lampu LED LED NEON

    SIGNAGE Lampu LED LED NEON

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon sing unik kanggo restoran BBQ lan panganan khusus saka restoran, lampu sing anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien sampeyan. Fitur Desain: BBQ & restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN

    BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon merek bisnis kanggo restoran, bar lan restoran. Lampu anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien sampeyan. Gambar sing warni lan apik kabeh pengin, tandha unik, tandha apik tenan. Fitur Desain: Bar kopi Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis

    Hubungi Saiki

  • COFFEE BAR NEON LIGHT SINGS

    COFFEE BAR NEON LIGHT SINGS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Kopi kopi, hotel, bar anggur lan pratandha hiasan restoran neon, lampu anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien sampeyan. Fitur Desain: Bar kopi Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • KANGGUTAN BARU NEON CAMPURAN CAHAYA

    KANGGUTAN BARU NEON CAMPURAN CAHAYA

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Ora ana sing luwih becik tinimbang bir sing adhem! Yen sampeyan prawan, jus, kopi lan koktail uga kasedhiya. Digawe saka lampu neon abang, kuning, biru, pink lan putih, Apik kanggo bar lan restoran. Fitur Desain: Bar anggur Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya

    Hubungi Saiki

  • MUSIK BAR NEON LAMPIRAN CAMPURAN

    MUSIK BAR NEON LAMPIRAN CAMPURAN

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Nampilake jalur neon warna-warni, LED fleksibel kanthi cemlorot mesum sing anget, sing mlaku kanthi meneng lan luwih efisien tinimbang bolam pijar. Fitur Desain: Bar musik Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel

    Hubungi Saiki

  • BEER BAR DECORATION NEON SIGNS

    BEER BAR DECORATION NEON SIGNS

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon hiasan Bar & restoran, lampu sing anget lan manis kanggo narik lan tetep dadi klien. Gambar sing warni lan apik kabeh pengin, tandha unik, tandha apik tenan. Fitur Desain: Bar musik Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis

    Hubungi Saiki

  • SIGNBOARD RESTAURANT NEON LIGHT

    SIGNBOARD RESTAURANT NEON LIGHT

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon dekorasi restoran, lampu anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien. Gambar sing warni lan apik kabeh pengin, tandha unik, tandha apik tenan. Fitur Desain: Papan mlebu restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon

    Hubungi Saiki

  • FOOD LED NEON LIGHT SIGN BOARD

    FOOD LED NEON LIGHT SIGN BOARD

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Tandha neon merek bisnis kanggo sirah, jendela lan tembok, lampu anget lan manis kanggo narik kawigaten para klien sampeyan. Gambar sing warni lan apik kabeh pengin, tandha unik, tandha apik tenan. Fitur Desain: Papan mlebu restoran Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In:

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki