Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com

Terang Terang Terbuka - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 1 Produk kanggo Terang Terang Terbuka)

  • BAR KOLEKSI LED NEON GOLONGAN TINDAK

    BAR KOLEKSI LED NEON GOLONGAN TINDAK

    • Brand: Baiyang

    • Packaging: Carton

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: CN

    Minangka potongan seni sing nyenengake lan warni sing bisa dipasang ing tembok. Iku cocog kanggo bar, ruangan game, bar omah, utawa restoran. Fitur Desain: Koleksi bar Werna: Akeh warna kasedhiya Ukuran: Kustom Panjang kabel standar: 2m Plug-In: Ya Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED Jinis Produk:

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki