Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan
Layanan Online
Steven Wu

Mr. Steven Wu

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Sinyal Katrangan

Kategori produk dari Sinyal Katrangan , kami produsen khusus dari Cina, Sinyal Katrangan , Tandha Acrylic sing naiin pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tandha Gondhang Led Ruangan njaba R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Sinyal Katrangan Supplier

Sing asring digunakake kanggo pratandha akrilik njero ruangan lan njaba, tandha-tandha neon sing disinari iki kalebu kabeh bisnis sing dibutuhake saka logo, produk, wektu terbuka, dekorasi omah & festival, lampu lan iklan.

Voltase aman sing aman lan sithik, amarga sumber cahya iku LED, saengga ing 12V, bisa mlaku kanthi normal.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki