Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan > ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK
ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK
ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK
ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK
ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK
ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK
  • ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK
  • ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK
  • ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK
  • ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK
  • ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK

ANGEL WINGS 1 LED NEON GAMBAR TINDAK

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

Power: Other

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Rampungake omah, restoran utawa bar ing omah kanthi Arca Angel Wings Neon! Arca bertema kewan iki digawe saka lampu neon warna-warni sing diwujudake minangka outline malaikat mabur. Gampang digunakake lan bisa digantung utawa dipasang ing tembok.


Fitur

  • Desain: FINGING ANGEL WINGS I
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Signage Terkenal Neon Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Cahya hiasan / Cahya fashion / Cahaya lampu / Lampu pariwara
  • Ngarep / Perusahaan / Pameran / Toko / Restoran

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

7


Kategori Produk : Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki