Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan > ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK
ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK
ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK
ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK
ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK
ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK
  • ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK
  • ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK
  • ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK
  • ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK
  • ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK

ANGEL WINGS 2 LED NEON GAMBAR TINDAK

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Papan sing disenengi saben pengunjung sing pengin njupuk foto. Pusat panggung, nyawang mripatmu. Sampeyan uga bisa mlebu ing tandha logo neon kanggo pariwara. Kesenian iki digawe saka lampu neon warna-warni sing dibentuk kanthi garis swiwi swiwi sing mabur. Gampang digunakake lan bisa digantung utawa dipasang ing tembok. Tancepake, panggung kagungane.


Fitur
  • Desain: WAYANG ANGEL WING 2
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Signage Terkenal Neon Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu dekorasi / Cahya fashion / Cahya cahya / Cahya pariwara / Lampu papan tanda / Logo
  • Ngarep / Perusahaan / Pameran / Toko / Restoran

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Bebarengan teks 00008

Kategori Produk : Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki