Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan > LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK
LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK
LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK
LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK
LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK
  • LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK
  • LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK
  • LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK
  • LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK

LADY & Girl LED NEON GAMBAR TINDAK

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Digawe saka tali neon fleksibel gawang tinimbang tabung kaca, dipasang menyang potongan kontur akrilik sing jelas. Akrilik duwe rong bolongan sing wis dilatih ing mburi kanthi gampang digantung lan dipasang!

Fitur

  • Desain: Wanita jinis
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Signage Terkenal Neon Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu hiasan / Cahya fashion / Cahya iklan
  • Toko / Kamar / Bar / Hotel

Munggah

  • Dipasang tembok
  • Ceiling hung

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

7

Kategori Produk : Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki