Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan > YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK
YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK
YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK
YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK
  • YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK
  • YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK
  • YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK

YOGA STORE LED NEON GAMBAR TINDAK

    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Ora mung serat utawa pola polos, uga bisa dicampur dadi siji. Mung wenehi gambar lan ukuran, utawa panjaluk. Aku bakal menehi tandha neon pribadi sing unik, sampeyan bakal dadi wong sing paling apik banget ing dalan iki.

Fitur

  • Desain: Toko yoga
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Signage Terkenal Neon Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu hiasan / Cahya fashion / Cahya iklan
  • Toko / Grosir blanja / Restoran / Bar / College

Munggah

  • Dipasang tembok
  • Ceiling hung

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

00008

Kategori Produk : Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki