Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan > LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE
LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE
LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE
LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE
LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE
  • LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE
  • LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE
  • LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE
  • LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

LASVEGAS lan MACAU LED NEON ILLUMINATED SIGNAGE

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Tandha bisnis kanggo kasino, uga bisa dadi hiasan kanggo omah.

Fitur

  • Desain: Casino
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Signage Terkenal Neon Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu hiasan / Cahya fashion / Cahya iklan
  • Bar / Casino

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

7

Kategori Produk : Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki