Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan > SEA PLANT LED NEON SIGNS
SEA PLANT LED NEON SIGNS
SEA PLANT LED NEON SIGNS
SEA PLANT LED NEON SIGNS
SEA PLANT LED NEON SIGNS
SEA PLANT LED NEON SIGNS
  • SEA PLANT LED NEON SIGNS
  • SEA PLANT LED NEON SIGNS
  • SEA PLANT LED NEON SIGNS
  • SEA PLANT LED NEON SIGNS
  • SEA PLANT LED NEON SIGNS

SEA PLANT LED NEON SIGNS

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Voltage: 12V

Certification: CCC, RoHS, CE

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,HK,GZ

Deskripsi Produk

Lampu neon LED luwih ramah lingkungan, luwih murah, luwih gampang diinstal, lan amarga umume dipasang ing lawang toko lan ora tekan ndhuwur dalan, bahaya safety sithik. Saka titik produksi, biaya uga kurang. Sawise kabeh, proses produksi lampu neon biasa luwih rumit, lan luwih digawe tangan. Disebutake yen butuh luwih saka setengah taun kanggo sinau.

Fitur

  • Desain: tanduran segara
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Signage Terkenal Neon Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu hiasan / Cahya fashion / Cahya iklan
  • Toko / Grosir blanja / Restoran / Bar / College

Munggah

  • Dipasang tembok
  • Ceiling hung

Motong akrilik

  • bebarengan outline

7

Kategori Produk : Lampu Neon LED Lampu > Sinyal Katrangan

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki