Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon Fleksibel LED
Layanan Online
Steven Wu

Mr. Steven Wu

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Lampu Neon Fleksibel LED

Kategori produk dari Lampu Neon Fleksibel LED , kami produsen khusus dari Cina, Lampu Neon Fleksibel , Led Lampu Neon Fleksibel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Neon Light Fixtures R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Lampu Rope Neon Flex

Lampu neon fleksibel LED : Penggantian tabung Neon tradisional (tabung kaca) Struktur garis besar kayata roofs, windows, doors, storefronts and carports. Sampurna kanggo dekorasi lampu omah lan kebon.

Gampang nginstal: Waterproof Neon light strip bisa nggunakake Indoor lan Outdoor.

Konsumsi daya sing kurang: Lampu LED super terang sing mlaku kanthi suhu kurang. Kabeh cahya nyebar lan rampung alus, cetha banget pisan.

Flexible & cuttable: Strip lampu neon bisa dibentuk, dibentuk utawa ditekuk ing sembarang sudut. Bisa dipotong ing saben titik sing ditandhani tanpa ngrusak strips liyane.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki