Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > LED Neon Lampu Hiasan > Lampu Natal Neon
Layanan Online
Steven Wu

Mr. Steven Wu

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Lampu Natal Neon

Kategori produk dari Lampu Natal Neon , kami produsen khusus dari Cina, Lampu Natal Neon , Led Neon Natal Lampu pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Cahaya Tembung Neon R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Lampu Natal Neon Supplier

Keamanan: ora kaya tabung neon kaca, operasi normal mbutuhake voltase 15,000V sing dhuwur, dene jalur neon fleksibel ana ing 12V. Lan tahan kejut, tahan suhu, tahan uyah, tahan asam lan alkali.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki