Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > LED Neon Lampu Hiasan > Lampu Natal Neon > TAHAN LAMPIRAN NEGARA Anyar
TAHAN LAMPIRAN NEGARA Anyar
TAHAN LAMPIRAN NEGARA Anyar
TAHAN LAMPIRAN NEGARA Anyar
  • TAHAN LAMPIRAN NEGARA Anyar
  • TAHAN LAMPIRAN NEGARA Anyar
  • TAHAN LAMPIRAN NEGARA Anyar

TAHAN LAMPIRAN NEGARA Anyar

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

IP Rating: Other

Voltage: 12V

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Tandha neon taun anyar, tandha Santa Claus, tandha salju salju lan tandha wit X'max.

Fitur

  • Desain: JAWA BARU
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Lampu Neon Lampu Fleksibel Natal
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu hiasan / Cahya fashion / Cahya pariwara / Logo
  • Perusahaan / Toko / Omah / Bar / Klub / Hotel / Restoran

Munggah

  • Dipasang tembok
  • Dinding tembok
  • Ceiling-hung

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis
  • Rectangle (bunder sudhut)

00008

Kategori Produk : LED Neon Lampu Hiasan > Lampu Natal Neon

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki