Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon Fleksibel LED > Lampu Rope Neon Flex > TANPA ROPE LENGKAP TANPA NEON
TANPA ROPE LENGKAP TANPA NEON
TANPA ROPE LENGKAP TANPA NEON
TANPA ROPE LENGKAP TANPA NEON
TANPA ROPE LENGKAP TANPA NEON
TANPA ROPE LENGKAP TANPA NEON
  • TANPA ROPE LENGKAP TANPA NEON
  • TANPA ROPE LENGKAP TANPA NEON
  • TANPA ROPE LENGKAP TANPA NEON
  • TANPA ROPE LENGKAP TANPA NEON
  • TANPA ROPE LENGKAP TANPA NEON

TANPA ROPE LENGKAP TANPA NEON

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Meter
    Wektu Pengiriman: 1 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Cahya NEON ROPE LED kanggo seni DIY sampeyan, uga bisa digunakake langsung kanggo hiasan ing omah, kamar turu, pesta omah, perusahaan, bar, toko, lan sapiturute DC12V sing disaranake kanggo DIY.


Fitur

  • Werna: 15 warna kasedhiya
  • Tegangan: DC 12V - 24V / AC 110V - 230V
  • Kekuwatan: 12w / m (SMD), 8w / m (DIP)
  • Jinis bohlam: SMD / DIP
  • Jero ruangan & ruangan
  • Pasokan daya (pilihan)
  • Plug US, EU, UK, AU, etc) (pilihan)

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Cahya hiasan / Cahya fashion / Cahya omah / Cahya ruangan
  • Ngarep / Toko / Bar


003

004

6

diyaccessories

Kategori Produk : Lampu Neon Fleksibel LED > Lampu Rope Neon Flex

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Kontak Supplier

Steven Wu

Mr. Steven Wu

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki