Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Surat Neon
Layanan Online
Steven Wu

Mr. Steven Wu

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Surat Neon

Kategori produk dari Surat Neon , kami produsen khusus dari Cina, Surat Neon , Huruf Led Led pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Surat Cahya Cahya R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Surat Neon Supplier

Padhange cahya, sumber cahya digawe saka seri LED sing paling dhuwur sing diimpor, 120LED / m utawa 144LED / m enkripsi enkripsi minangka jaminan dhasar saka efek luminous lan padhang sing dhuwur.

Lampu LED DIP & SMD minangka pilihan kanggo macem-macem aplikasi.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki