Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Surat Neon > NEGARA NEGARAAN GAMPANG APLIK DUMADANG GIRL
NEGARA NEGARAAN GAMPANG APLIK DUMADANG GIRL
NEGARA NEGARAAN GAMPANG APLIK DUMADANG GIRL
NEGARA NEGARAAN GAMPANG APLIK DUMADANG GIRL
NEGARA NEGARAAN GAMPANG APLIK DUMADANG GIRL
NEGARA NEGARAAN GAMPANG APLIK DUMADANG GIRL
  • NEGARA NEGARAAN GAMPANG APLIK DUMADANG GIRL
  • NEGARA NEGARAAN GAMPANG APLIK DUMADANG GIRL
  • NEGARA NEGARAAN GAMPANG APLIK DUMADANG GIRL
  • NEGARA NEGARAAN GAMPANG APLIK DUMADANG GIRL
  • NEGARA NEGARAAN GAMPANG APLIK DUMADANG GIRL

NEGARA NEGARAAN GAMPANG APLIK DUMADANG GIRL

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: Other

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

FIROR GIRL Budaya lan tembok hiasan papan kanggo sastra lan seni narik kawigaten seniman enom, pemuda wanita lan pemuda busana seneng golek kopi, buku, musik, kue lan apa sing diwenehake. Produk populer lan bintang kanggo toko kopi, toko buku, toko musik, lan sapiturute, aku bakal ngunjungi karo kanca-kanca. Yen aku ora menyang kene, aku kudu terus wae.

Fitur

  • Desain: Tembok budaya
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel
  • Kasedhiya anti banyu
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu hiasan / Cahya fashion / Cahya lampu / Lampu pariwara / Lampu papan tanda
  • Ngarep / Perusahaan / Pameran / Toko / Restoran

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Bebarengan teks

7

Kategori Produk : Lampu Neon LED Lampu > Surat Neon

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki