Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Surat Neon > ANGEL LADY LED NEON LETTERS
ANGEL LADY LED NEON LETTERS
ANGEL LADY LED NEON LETTERS
ANGEL LADY LED NEON LETTERS
ANGEL LADY LED NEON LETTERS
  • ANGEL LADY LED NEON LETTERS
  • ANGEL LADY LED NEON LETTERS
  • ANGEL LADY LED NEON LETTERS
  • ANGEL LADY LED NEON LETTERS

ANGEL LADY LED NEON LETTERS

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: Other

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Budaya lan hiasan ANGEL LADY kelas dhuwur, papan sing populer kanggo seniman enom, wanita kecantikan lan pemuda busana seneng, nyaman lan ngendhokke. Sampeyan bakal lali kabeh kasusahan ing kene. Prawan, seneng karo kopi, buku, musik, jajan, ---. Aku neng kana, ana ngendi?

Fitur

  • Desain: Tembok budaya
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel
  • Kasedhiya anti banyu
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu dekorasi / Cahya fashion / Cahya cahya / Cahya pariwara / Lampu papan tanda / Logo
  • Ngarep / Perusahaan / Pameran / Toko / Restoran

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Bebarengan teks

00008

Kategori Produk : Lampu Neon LED Lampu > Surat Neon

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki