Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Surat Neon > KOMPUTER SIGN LED NEON LED
KOMPUTER SIGN LED NEON LED
KOMPUTER SIGN LED NEON LED
KOMPUTER SIGN LED NEON LED
  • KOMPUTER SIGN LED NEON LED
  • KOMPUTER SIGN LED NEON LED
  • KOMPUTER SIGN LED NEON LED

KOMPUTER SIGN LED NEON LED

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: Other

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Tembok tembok ruangan menehi tandha ora mung dekorasi ing kamar omah lan hotel, nanging uga iklan ing studio kuku utawa salon. Anget, manis, apik kaya ing pawonganmu. Aku seneng koyo iki, apa bisa saya suwe?

Aja kuwatir, kurang voltase sithik (DC12V). Ora mung kaendahan nanging uga aman, Peggy kudu tresna.

Fitur

  • Desain: Tembok budaya
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel
  • Kasedhiya anti banyu
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu dekorasi / Cahya fashion / Cahya lampu / Lampu pariwara / Lampu papan tanda
  • Ngarep / Perusahaan / Pameran / Toko / Restoran

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Bebarengan teks

00008

Kategori Produk : Lampu Neon LED Lampu > Surat Neon

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki