Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Surat Neon > HEART LAPORAN LED NEON
HEART LAPORAN LED NEON
HEART LAPORAN LED NEON
HEART LAPORAN LED NEON
  • HEART LAPORAN LED NEON
  • HEART LAPORAN LED NEON
  • HEART LAPORAN LED NEON

HEART LAPORAN LED NEON

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

HEART dipadhakake kanggo pacangan ing omah, kanggo tamu sing apik banget kanggo toko kuku, kaendahan, toko spa. Uga populer ing bar, klub, hotel. Romantis lan manis. Hadiah pilihan pisanan kanggo kulawarga.

Voltase sithik (DC12V), aman lan tresna kanggo kulawarga, bocah lan tamu.

Fitur

  • Desain: Wangun ati
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung.
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Cahya hiasan / Cahya fashion / Cahya cahya / Cahya pariwara
  • Ngarep / Toko / Hotel / Bar

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

00008

Kategori Produk : Lampu Neon LED Lampu > Surat Neon

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki