Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Surat Neon > TEKNET TEXT TEXT LED NEON
TEKNET TEXT TEXT LED NEON
TEKNET TEXT TEXT LED NEON
TEKNET TEXT TEXT LED NEON
TEKNET TEXT TEXT LED NEON
TEKNET TEXT TEXT LED NEON
  • TEKNET TEXT TEXT LED NEON
  • TEKNET TEXT TEXT LED NEON
  • TEKNET TEXT TEXT LED NEON
  • TEKNET TEXT TEXT LED NEON
  • TEKNET TEXT TEXT LED NEON

TEKNET TEXT TEXT LED NEON

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

TAMBAHAN TAMBAHAN BLUE minangka tandha khusus pribadi, cahya sing dipimpin biru kanthi tutup tabung putih utawa tabung tabung biru kanthi cahya pimpinan putih. Sembarang serat lan patter kasedhiya. Werna lan ukuran apa wae sing dikepengini. DC12V kanggo nggunakake omah, uga gampang diinstal.

Fitur

  • Desain: Huruf
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel
  • Kasedhiya anti banyu
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu dekorasi / Cahya fashion / Cahya cahya / Cahya pariwara / Lampu papan tanda / Logo
  • Ngarep / Perusahaan / Pameran / Toko / Restoran

Munggah

  • Dipasang tembok
  • Dinding tembok
  • Ceiling-hung

Motong akrilik

  • Bebarengan teks
  • Garis njelaske nganggo garis garis
  • Rectangle (bunder sudhut)

00008

Kategori Produk : Lampu Neon LED Lampu > Surat Neon

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki