Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > LED Neon Lampu Hiasan > Kaca Lampu Neon Tali
Layanan Online
Steven Wu

Mr. Steven Wu

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kaca Lampu Neon Tali

Kategori produk dari Kaca Lampu Neon Tali , kami produsen khusus dari Cina, Cahaya Neon , Kaca Lampu Neon Tali pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tandha Neon Interior R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kaca Lampu Neon Tali Supplier

Investasi tabung neon kaca tradisional saya dhuwur, nggunakake tabung kaca, listrik voltase dhuwur lan gas lenga, nggawe proses produksi rumit. Lampu neon fleksibel nggunakake struktur anyar lan teknologi LED, lan cangkang PVC khusus dilapisi karo LED, sing nambah intensitas lan keseragaman cahya.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki