Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > LED Neon Lampu Hiasan > Kaca Lampu Neon Tali > BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS
BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS
BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS
BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS
BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS
  • BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS
  • BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS
  • BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS
  • BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS

BONTHDAY BOARD LED NEON LETTERS

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: Other

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

GAMPANG JAWA NGOMBLIK INGGRIS minangka papan ulang tahun khusus kanggo pesta omah.

GAMPANG HARI ING Tandha hiasan ulang taun ing bar, perusahaan, hotel. Para kanca, sugeng ambal warsa.

Fitur

  • Desain: Ulang
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel
  • Kasedhiya anti banyu
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu dekorasi / Cahya fashion / Cahya cahya / Cahya pariwara / Lampu papan tanda / Logo
  • Ngarep / Perusahaan / Pameran / Toko / Restoran

Munggah

  • Dipasang tembok
  • Dinding tembok
  • Ceiling-hung

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis
  • Bebarengan teks
  • Rectangle (bunder sudhut)

00008

Kategori Produk : LED Neon Lampu Hiasan > Kaca Lampu Neon Tali

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki