Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > LED Neon Lampu Hiasan > Kaca Lampu Neon Tali > WON DECORATION NEON LIGHT BOARD
WON DECORATION NEON LIGHT BOARD
WON DECORATION NEON LIGHT BOARD
WON DECORATION NEON LIGHT BOARD
WON DECORATION NEON LIGHT BOARD
WON DECORATION NEON LIGHT BOARD
  • WON DECORATION NEON LIGHT BOARD
  • WON DECORATION NEON LIGHT BOARD
  • WON DECORATION NEON LIGHT BOARD
  • WON DECORATION NEON LIGHT BOARD
  • WON DECORATION NEON LIGHT BOARD

WON DECORATION NEON LIGHT BOARD

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: Other

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Enteni banding wengi kanggo wayah awan, ruangan kantor, utawa papan omah. Kanthi lampu LED efisien energi lan desain teks kanthi warna kandel, padhang lan pola animasi. Tembok témbok sing entheng iki mesthi nduwe kesan gedhe. Gantungake potongan unik kasebut ing omah sampeyan kanggo nggawe spice hiasan omah sampeyan, nalika uga nggawe ruang sing nyenengake kanggo nyenengake sampeyan lan tamu.

Fitur

  • Desain: Seni ruangan
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali Fleksibel
  • Gunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Cahya hiasan / Cahya fashion
  • Ngarep / Restaurant / Hotel

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

00008

Kategori Produk : LED Neon Lampu Hiasan > Kaca Lampu Neon Tali

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki